RETEKO Oy

+ 450 % lisää kävijöitä sivustolle

”Fonectan kanssa on yhteistyö sujunut hyvin. Se on iso alan toimija, johon ollaan oltu tyytyväisiä ja varmasti ollaan tyytyväisiä jatkossakin”
- Kalle Jokinen, Yksikön päällikkö


Romumetallin kierrätykseen erikoistuneella Reteko Oy:llä on 6 toimipistettä ympäri Suomea.


Haaste

Hakukoneoptimoinnin panostuksista huolimatta Reteko Oy ei aiemmin noussut tarpeeksi näkyväksi verkon luonnollisissa hakutuloksissa. Näin ollen yritys tavoitteli parempaa verkkonäkyvyyttä hakukoneissa silloin, kun heidän toimialaan kohdistuvia hakuja tehdään.

Ratkaisu

Hakukoneoptimointi

Fonecta Chat

Tulokset

Yhdessä Fonectan kanssa alettiin muokata optimointipakettia paremmaksi, ja näkyvyys luonnollisissa hakutuloksissa nousi yli 7-kertaiseksi aiempaan verrattuna. Nousu verkon luonnollisissa hakutuloksissa vahvaan kasvuun; +450 % kävijöitä sivustolle ja myynti noussut.


Hakukoneoptimointi toimii nyt erinomaisesti, ja suhteessa mainontaan saadaan pienemmillä panostuksilla vähintään yhtä hyviä tuloksia. Yritys on erittäin tyytyväinen ja iloisesti yllättynyt siitä, miten paljon hakukonetuloksiin on mahdollista vaikuttaa. Verkkosivustolle tulee nyt 450 % enemmän kävijöitä kuin ennen. 


Kävijämäärän vahvan kasvun myötä on otettu käyttöön myös Fonecta Chat, jolla palvellaan verkkosivustolle tulijoita nopeasti juuri silloin kuin he haluavat. 

Hakukone­optimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan verkkosivuston sijoitusta Googlen luonnollisissa hakutuloksissa tiettyjä hakusanoja käytettäessä.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi ajan tasaisia tietoja lukuisissa verkon kanavissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää