Asiakkaitamme

Fonecta Kontakti

 • 16.04.2021
  Hakukoneoptimointi toi kärkipaikan hakutuloksissa

  Kun JK-Pihapuut Oy aloitti toimintansa kesällä 2019, kaivattiin uudelle yritykselle näkyvyyttä. Yritystoiminnan alkuvaiheessa tavoitteena oli lisätä tunnettuutta asiakkaiden keskuudessa, mihin haettiin apua Fonectalta.

  Kahden osakkaan yrityksessä päätoimialana on piha- ja ongelmapuiden kaato, jota tehdään Hämeenlinnan, Kanta-Hämeen, Hyvinkään ja Uudenmaan alueella. Markkinointitoimenpiteet haluttiin kohdistaa juuri tälle alueelle, mikä onnistui erinomaisesti hakukoneoptimoinnin, Fonecta Kontaktin sekä mainonnan avulla. Kevät, kesä ja syksy ovat puunkaadon sesonkiaikaa, jolloin on tärkeää tavoittaa palvelua etsivät potentiaaliset asiakkaat. Lisäksi korona-aika on lisännyt kysyntää, kun kotona olevilla ihmisillä on aikaa laittaa pihaa kuntoon.

  Lisää yhteydenottoja ja tuhansia kävijöitä kotisivuille

  Yrityksen kotisivujen näkyvyyttä haluttiin tehostaa. ”Halusimme päästä kotisivuilla Googlen etusivulle, mikä onnistui optimoinnilla”, yrittäjä Jani Kurvinen kertoo. Kotisivut kiilasivat hakutulosten kärkeen, mikä on lisännyt netin kautta tulevia yhteydenottoja. ”Tällä hetkellä töitä on hyvin ja kyselyjä tulee jatkuvasti”, Jani toteaa tyytyväisenä.

  Tarvitsetko apua maineenhallinnan ja verkkolöydettävyyden parantamisessa? Fonecta Kontakti

  Janin mukaan nykytilanteen kartoitus oli kattava ja saavutettuja tuloksia on käyty tarkasti läpi yhdessä optimoijien kanssa. Optimoinnin ansiosta kotisivuliikenteen määrä on kasvanut, samoin kuin sivustoon yhdistyvien hakutermien määrä. Sen ansiosta sivusto näkyy yhä useammalla yritykselle tärkeällä hakutermillä, mikä taas potentiaalisesti tuo lisää liikennettä ja tilauksia. Vuodessa kotisivuilla kävijöitä on ollut jopa useita tuhansia, mikä on hyvä saavutus paikalliselle yritykselle.

  Hakukoneoptimoinnin lisäksi yrityksellä on käytössä Fonecta Kontakti -palvelu, joka varmistaa yritystietojen ajantasaisuuden eri kanavissa. Kontaktin ansiosta tietoja on myös helppoa päivittää, koska yrityksen tiedot päivittyvät yhdestä paikasta yli 20 netin kanavaan.

  Aluksi yrityksellä oli myös Google- ja bannerimainontaa, jotka tuottivat paljon klikkauksia kotisivuille sekä yhteydenottoja. Mainonnan avulla uutta yritystä tehtiin tutuksi asiakkaille.

  Fonectan myynti saa kiitosta

  Jani on ollut tyytyväinen omaan yhteyshenkilöönsä myynnissä. Myyjää hän kuvailee asialliseksi ja asiantuntevaksi, joka on pitänyt kiinni myös sovitusta soittoajankohdista. Sopivia palveluratkaisuja on mietitty yhdessä yrittäjän yksilölliset tarpeet huomioiden.

  Fonectan kilpailukykyiset hinnat myös yllättivät. ”Aika edullisesti ollaan saatu, mitä ollaan haluttu”, Jani kertoo. Yksi ison talon eduista onkin se, että hinnat voidaan pitää kilpailukykyisinä.

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Lue lisää
 • 12.04.2021
  JuurevaPro ponkaisi hakutulosten kärkeen ja sai tilauslistat täyteen

  Kevät ja kesä ovat piharakentamisen sesonkiaikaa. Auringonvalon lisääntyessä on aika kääntää katseet jälleen kohti pihaa ja puutarhaa. JuurevaPro Oy aloittaa piha- ja viherrakentamisen työt heti, kun lumi sulaa ja kaivinkone puree maahan. Sesonkiaika kestää yleensä huhtikuusta marraskuuhun, jolloin töitä painetaan täysillä niin paljon kuin ehditään.

  Vuonna 2017 perustetun yrityksen liikevaihto on kasvanut vuosi vuodelta. ”Joka vuosi on ollut enemmän asiakkaita. Ensimmäistä kertaa kesä on myyty täyteen elokuulle asti jo ennen kuin kausi on edes alkanut”, yrittäjä Katriina Karpiola iloitsee.

  Fonectan palvelut kannattava sijoitus pienyritykselle

  JuurevaPron liiketoiminnan kasvua ovat olleet vauhdittamassa Fonecta Kontakti, kotisivut ja hakukoneoptimointi. Yhteistyö Fonectan kanssa alkoi keväällä 2018, jolloin Fonecta Kontakti otettiin käyttöön. Vuoden 2019 alussa aloitettiin hakukoneoptimointi, ja saman vuoden lopussa tehtiin kotisivut.

  Fonectan palveluiden ansiosta yritys on saanut kaivattua näkyvyyttä ja tunnettuutta. Hakutulosten kärkipaikka Googlessa on tuonut yritykselle uusia yhteydenottoja ja lisää kauppaa. ”Pienelle yritykselle Fonectan palvelut ovat olleet hyvin kannattava sijoitus, josta on oikeasti ollut hyötyä”, Katriina kertoo. Nykyään iso osa asiakkaista tulee Google-hakukoneen ja kotisivujen kautta.

  Katriinan mielestä kotisivut näyttävät hyvältä ja ne valmistuivat vaivattomasti. Löydettävyys on ollut huippuluokkaa, sillä yritys löytyy tärkeimmillä hakusanoilla Googlen ykkössivulta. Kun asiakas löytää yrityksen, ammattimaiset kotisivut tekevät vaikutuksen ja vakuuttavat ottamaan yhteyttä.

  Yli 10 vuotta alalla toiminut yrittäjä on ollut tyytyväinen erityisesti Fonectan yhteydenpitoon ja omaan yhteyshenkilöön, joka selittää asiat selkeästi ja rauhallisesti. Vaikka kiireinen yrittäjä ei aina ehdi vastata puhelimeen, palvelu on aina ystävällistä.

  Tarvitsetko apua maineenhallinnan ja verkkolöydettävyyden parantamisessa? FONECTA KONTAKTI

  Kaikki piharakentamisen työt yhdestä paikasta

  JuurevaPro tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu koko paketti aina suunnittelusta rakentamiseen asti. Kaikki pihaan ja puutarhaan liittyvät hankinnat ja materiaalit sisältyvät palveluun. Myös maanrakennustyöt ja koneiden kuljetus hoidetaan itse omalla kalustolla. Palvelu on joustavaa ja hinnat kilpailukykyisiä, koska lähes kaikki hoidetaan itse. Tarvittaessa yritys voi hyödyntää myös hyviä yhteistyökumppaneita.

  Toimeksiannot ovat yleensä joko omakotitalojen tai rivitalojen isohkoja pihoja, joita on tehty niin uudisrakennuksiin kuin olemassa oleviin taloihin. Uudistusta kaipaavassa pihassa vanhat rakenteet raivataan aluksi pois, minkä jälkeen tehdään uudet muurit, puurakenteet, kasvillisuusalueet, kiveykset sekä viheralueet istutuksineen.

  Korona-aika toi lisää töitä viherrakentajalle

  Korona-aika on innostanut suomalaisia piha- ja puutarhatöihin. Kesällä 2020 piharakentamisen suosio räjähti niin, että kasvien saatavuus oli välillä heikkoa. Tämän hetken trendinä on näyttävä, oleskeltava ja helppo piha, johon kaivataan apua alan ammattilaiselta. Etenkin etätöissä olevat ihmiset haluavat jotain kaunista pihalleen.

  ”Hyötykasveja halutaan selkeästi enemmän kuin aikaisemmin. Parikymmentä vuotta sitten saatettiin istuttaa yksi omenapuu, mutta nyt istutetaan marjapensaita, asennetaan viljelykauluksia ja rakennetaan kasvimaita”, Katriina kuvailee. Puutarhan ylläpito vaatii kuitenkin jonkin verran tietoa, taitoa ja perehtymistä. Aika näyttää, onko kyseessä pysyvä ilmiö vai ohimenevä trendi.

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Lue lisää
 • 16.03.2021
  Hyvät arvostelut houkuttelevat asiakkaita

  Poikkeustilanteesta huolimatta monilla yrityksillä työtilanne on säilynyt hyvänä. Näin on ollut esimerkiksi yrittäjä Miika Niemikorvella, jonka yritys PiippuMestari tunnetaan hyvästä työnjäljestään. Fonecta Kontakti -palvelu on tuonut kodin ulkoremontteihin erikoistuneelle yritykselle lisää näkyvyyttä ja sen myötä myös asiakkaita.

  Fonecta Kontakti linkkinä asiakkaan ja yrityksen välillä

  ”Tilauksia tulee jatkuvasti”, Miika kiittelee. Suomen haastavien sääolosuhteiden vuoksi talvella saapuneita tilauksia on siirtynyt keväälle ja kesälle, joka on kattoremonttien ja muiden ulkotöiden sesonkiaikaa. Kun asiakas tarvitsee palvelua, Fonecta Kontakti auttaa asiakkaita ja yritystä kohtaamaan. Palvelussa asiakkailla on mahdollisuus myös jakaa kokemuksiaan yrityksestä.

  ”Hyvät arvostelut vaikuttavat ratkaisevasti valintaan”, toteaa Miika. PiippuMestari onkin kerännyt asiakkailtaan erinomaista palautetta, joka usein vahvistaa uusien asiakkaiden päätöksen tilata työ juuri häneltä. Tyytyväiset asiakkaat tuovat lisäarvoa yrityksen toiminnalle ja vahvistavat yrityksen mainetta verkossa.

  Monikanavainen asiakaskokemus tuo tuloksia

  Digimarkkinoinnin lisäksi PiippuMestari luottaa sanomalehtimainonnan ja puskaradion voimaan. Asiakkaita tulee paljon suositusten kautta, kun tyytyväiset asiakkaat suosittelevat yritystä eteenpäin. Lisäksi Miika on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän jakaa kuvia työskentelystään. Sen myötä yritys on tullut tutuksi potentiaalisille asiakkaille, kun he ovat päässeet kurkistamaan yrittäjän arkeen. Monessa kanavassa läsnä oleva yritys tavoittaa asiakkaansa ja jää heidän mieleensä.

  Kattoremonttien lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat esimerkiksi piipun korjaukset ja pellitykset, kattopellin vaihdot sekä ulkovuoraukset ja -paneloinnit. Kokemusta yrittäjälle on kertynyt jo 20 vuoden ajalta, joten asiakkaat luottavat hänen ammattitaitoonsa. Varsinaisen myymisen sijaan yrittäjä haluaa panostaa hyvään asiakaspalveluun: ”Kaupan sijaan tavoitteena on ennemminkin saada asiakkaan luottamus”, Miika muotoilee. Tämä tavoite näkyy myös asiakkaiden antamissa arvosteluissa.

  Myynnin kanssa yhteistyö on onnistunut hyvin

  Erityistä kiitosta Miika haluaa antaa Fonectan myynnille ja omalle yhteyshenkilölleen. Yhteistyö alkoi jo edellisen yritystoiminnan aikana, joten tutun myyjän puoleen oli luontevaa kääntyä myös uutta yritystoimintaa aloittaessa.

  ”Olen tykännyt paljon yhteyshenkilöni tavasta toimia. Hänellä on kaksi korvaa ja yksi suu, ja hän kuuntelee enemmän kuin puhuu, kuten hyvän puhelinmyyjän kuuluukin. Tuntuu, että myyjä haluaa aidosti hakea ratkaisuja ja auttaa pelkän myymisen sijaan”, Miika kuvailee.

  Oma yhteyshenkilö on auttanut esimerkiksi tulkitsemaan Fonecta Kontaktin kuukausiraportteja, joista ilmenee palvelun kautta saadut asiakaskontaktit. Sujuva vuorovaikutus ja onnistunut yhteistyö myynnin kanssa on saanut PiippuMestarin pysymään Fonectan asiakkaana jo usean vuoden ajan.

  Lue lisää
 • 19.10.2020
  Markkinointi piti asiakasvirran tasaisena poikkeusaikanakin

  Turun alueella toimiva Jalo Taksi on päättänyt erottautua kovassa taksikilpailussa hyvällä asiakaskokemuksella. Siihen kuuluu muun muassa näyttävä kalusto ja panostaminen asiakkaan kohtaamiseen aina hymystä ja oven avaamisesta lähtien. Yritys ei pyöri pelkästään tolpalta otettujen taksikyytien varassa, vaan verkosta löytyminen oikeista kanavista on tärkeää, jotta asiakas voi tilata taksin helposti. 

  Keväällä 2020 vaikeassa poikkeustilanteessa yrityksessä päätettiin himmaamisen sijaan panostaa markkinointiin. Avuksi tähän otettiin Googlen hakusanamainonta. Päätöksellä oli välittömät vaikutukset: yritys joutui myymään myös eioota varaustulvan keskellä.

  Tarvitsetko apua yrityksesi löydettävyyden parantamisessa? GOOGLE-MAINONTA

  Jalo Taksi löytyy kärkisijoituksilta myös Fonecta.fi-, Finder.fi- ja Fonecta Caller -palveluista. Taksia tilatessa kyytiä tarvitaan yleensä heti, jolloin hakutulosten ensimmäiset yritykset vievät suuren osan kaikista tilauksista.

  ”Huomasimme, että asiakkaiden netissä antamilla arvosteluilla on iso vaikutus. Olemme saaneet paljon tilauksia hyvien arvosteluiden ansiosta”, kertoo yrittäjä Jenny Jalo.

  _______________________________________

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla?

  Jätä yhteydenottopyyntö »

  Lue lisää
 • 22.04.2020
  Maltti on valttia poikkeustilanteessa

  Jauhiaisten yrittäjäpariskunnan vetämässä TNT-Putki Oy:ssa työt ovat painottuneet viime aikoina entistä enemmän yrityspuolelle. Yrittäjät seuraavat tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia, valistavat omia LVI-asentajiaan ja suhtautuvat paniikin sijasta maalaisjärjellä ja maltilla vallitsevaan poikkeustilanteeseen. 

  Isot hankkeet etenevät

  Espoossa sijaitsevasta 112 vuotta vanhasta koulusta tulee kesällä yrityksen uusi toimitila ja sieltä yrittäjä Miili Jauhiainen vastaakin puhelimeen maalipensseli kädessään.

  ”Kuten monet muutkin yritykset, myös me käytämme nyt tilaisuuden hyödyksi ja edistämme jo aiemmin suunniteltua remonttia, kun oma väki on pääasiassa muualla kuin toimitiloissa”, kertoo seitsemän työntekijää työllistävä Jauhiainen. 

  Alkushokin jälkeen yrityksessä koettiin yksi hiljaisempi viikko, mutta sen jälkeen töitä on riittänyt normaaliin tapaan.

  ”Poikkeustilanne ei estä putkia tai vessanpönttöjä hajoamasta, joten meitä tarvitaan edelleen. Osa isoista urakoista etenee tilanteesta huolimatta tai jopa ketterämmin nyt, kun tilat kuten ravintolat, toimistot tai kauppakeskukset ovat lähestulkoon tyhjinä. Osa siirtyy kuitenkin tulevaisuuteen. Myös taloyhtiöiden remontit etenevät pakollisten töiden osalta ja työllistävät arkeamme. Tuntuu, että kuluttajapuolella remontteja on herkemmin lykätty hieman myöhemmäksi”, Jauhiainen sanoo. 

  Asiakkaiden ymmärtäminen ja joustavuus korostuu

  Putkia ei voi korjata etänä tai digitaalisesti vaan asiakkaiden luo mennään paikan päälle kuten ennenkin. Kohde on nähtävä sekä tarjouksentekovaiheessa että varsinaisessa työvaiheessa.

  ”Meidän töitä ei voi oikein etänä tehdä!”, nauraa Jauhiainen ja jatkaa: ”mutta totta kai noudatamme kohteissa varovaisuutta eli emme kättele ketään, huolehdimme hygieniasta, käytämme käsidesiä ja suojaimia sekä huolehdimme turvaväleistä.”

  Asiakkaiden erilaisten tilanteiden ymmärtäminen ja niissä joustaminen on nyt Jauhiaisen mukaan avainasemassa. Yrityksen täytyy sopeutua uuteen tilanteeseen, jotta se palvelee nyt asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

  Verkosta löytyminen tärkeää 

  TNT-Putki Oy toimii pääkaupunkiseudulla ja hyvä verkkolöydettävyys omalla markkina-alueella on Jauhiaisen mielestä yhtä tärkeää nyt kuin normaalistikin. Yrityksen verkkolöydettävyyttä on rakennettu systemaattisesti jo pitkään. 

  ”Ihmiset viettävät nyt netissä enemmän aikaa kuin yleensä ja tekevät siellä myös hankintoja, vaikkapa hanoja, aiempaa ahkerammin. Enkä usko, että tämä trendi kääntyy ainakaan laskevaan suuntaan poikkeustilanteen jälkeenkään eli kyllä meidän yrityksen pitää löytyä hyvin verkosta”, Jauhiainen pohtii. 

  Toimivat ja selkeät kotisivut, jotka löytyy hyvin Googlesta on TNT-Putki Oy:n verkkolöydettävyyden kivijalka. Yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät myös kaikista suosituimmista netin kanavista nopeasti, jotta yhteydenotto on asiakkaalle helppoa. Hanakat-ketjuun kuuluminen tuo myös yritykselle näkyvyyttä erilaisten mainoskampanjoiden muodossa.

  Teksti: Katariina Kemppi

  Lue lisää
 • Vaikeista ajoista huolimatta PGF Autokorjaamo luottaa tulevaisuuteen
  03.04.2020
  PGF Autokorjaamo Rovaniemellä on luottavainen tulevaisuuden suhteen

  Kolme työntekijää työllistävässä rovaniemeläisessä autokorjaamossa on pitänyt kiirettä tämän viikon ja myös ensi viikolle varauskalenteri näyttää täydeltä.

  Lue lisää
 • Harrasteosa panostaa digimainontaan Fonectan kanssa
  07.02.2020
  ”Mainontaan pitää panostaa varsinkin sesonkien ulkopuolella”

  Harrasteosan ketju- ja myyntipäällikkö Jari Puustinen ei pelkää ottaa riskejä tai kokeilla uusia keinoja tavoittaakseen vapaa-ajan laitteiden huoltoa, korjausta tai varaosia tarvitsevia asiakkaita. Jo yrityksen perusfilosofia on erilainen kuin monella muulla. Toiminnan ytimessä ovat nettikaupan sijaan yrityksen kivijalkaliikkeet, joissa asiakkaita odottavat Harrasteosan asiantuntijat. Missiona on ratkaista asiakkaan ongelma hyvän palvelun avulla.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Rakennuspalvelu P & P Heikkinen sai lisää näkyvyyttä mainoskampanjoiden avulla

  Haaste

  Rakennuspalvelu P & P Heikkisen tavoite oli löytyä hakukoneista juuri oikeilla hakutermeillä ja markkinoida tehokkaasti yrityksen rakentamaa uutta rivitalokohdetta.

  Ratkaisu

  Kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen löydettävyyden parantaminen hakukoneissa sekä tietoisuuden lisääminen bannerikampanjalla.

  Tulokset

  Yrityksen löydettävyyttä Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller -palveluissa on parannettu jatkuvasti. Kevään 2017 ja 2018 välisenä aikana yritykselle on tuotettu lisää suoria yhteydenottoja 2,5 kertaa enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Lisäksi käyntejä yrityksen profiilisivulla sekä hakutulosnäyttöjä Fonectan hakutuloksissa on kaksi kertaa enemmän kuin aiempana vuonna.

  Google-hakusanamainontaa on kasvatettu ajan kuluessa. Mainonnan avulla verkkosivuille on tuotu keskimäärin 150 potentiaalista asiakasta kuukaudessa ja saatu 1 900 mainosnäyttöä kuukausittain.

  Google Displayn ja remarketing-mainonnan avulla uudiskohteen mainosta (aikavälillä 1-4/2018) on näytetty yli 600 000 kertaa, joista on saatu noin 1 800 asiakasta tutustumaan kohteeseen tarkemmin.

  Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan - ota yhteyttä! 

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Puumalan Mökki- ja metsähuolto: Fonectan palveluilla tehokkaasti uusia asiakkaita

  Haaste

  Puumalan Mökki- ja Metsähuollon verkkolöydettävyydessä oli parannettavaa, sillä yritystä oli haasteellista löytää netin eri kanavista. Monet asiakkaat ovat ulkopaikkakuntalaisia, joten oli tärkeää, että yritys löytyisi verkosta helposti. 

  Ratkaisu

  Fonecta Kontakti

  Avaimet käteen -kotisivut

  Tulokset

  Yritykselle tehtiin uudet kotisivut, jotka viestivät palvelun laatua ja kattavuutta. Verkkosivuilta löytyy hyvin yrityksen yhteystiedot sekä yrityksen tarjoamat laadukkaat palvelut. Yrittäjä on kotisivujen ilmeeseen ja toimivuuteen erittäin tyytyväinen ja niille ohjautuu hyvin uusia asiakkaita.

  Fonecta Kontaktin avulla Puumalan Mökki- ja Metsähuolto nousee hyvin näkyviin verkon hakutuloksissa, joten paikallisia palveluita etsivät asiakkaat löytävät yrityksen sivustolle helposti. Palvelun avulla yrityksen tiedot löytyvät myös kattavasti yli 20 verkon kanavasta, joista kiinnostuneet asiakkaat etsivät tietoa.

  https://www.puumalanmokkijametsa.fi/

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Taksi 45 Oy: Toimivat, helppokäyttöiset ja yrityksen oman ilmeen mukaiset kotisivut

  Selkeät, toimivat ja raikkaat kotisivut palvelevat taksiyrityksen nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Yhteydenotto sekä puhelimella että lomakkeella on tehty helpoksi.

  ”Olen tyytyväinen, että sain kotisivut Avaimet Käteen –palveluna eli helposti. Taksiyrityksellä pitää olla tänä päivänä hyvät kotisivut ja minulla on nyt sellaiset”, taksiyrittäjä / toimitusjohtaja Ari Tabell

  https://www.taksi45jyvaskyla.fi/

  Lue lisää Fonectan kotisivut avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki digimarkkinoinnin palvelut Fonectalta.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Kaihdintohtori Oy: Kattava löydettävyys fonectan kolmessa kanavassa

  Haaste

  Kaihdintohtori Oy halusi saavuttaa paremman löydettävyyden Fonectan hakukoneissa, kun yrityksen palveluja etsitään. Fonectan kanavat sisältävät Fonecta.fi -hakupalvelun, Fonecta Finder -yrityshaun sekä Fonecta Caller -mobiilisovelluksen.

  Ratkaisu

  Ratkaisuna yrityksen tarpeeseen oli Fonecta Kontakti -palvelu, jonka avulla yrityksen tiedot voidaan tuoda kattavasti Fonectan kanaviin sekä mm. suosituimpiin kartta- ja navigaattoripalveluihin. Lisäksi käyttöön otettiin Kärkipaikka-palvelu, jonka avulla yritys voitiin nostaa hakutulosten kärkeen, kun toimialan tuotteita ja palveluja etsitään.

  Tulokset

  Helsingin ja naapurikuntien alueella palveleva Kaihdintohtori Oy on tyytyväinen siihen, miten hyvin he tällä hetkellä löytyvät Finder.fi, Fonecta.fi ja Fonecta Caller -palveluista, kun asiakkaat etsivät mittaus-, asennus- ja korjauspalveluita markiiseille ja kaihtimille. Löydettävyyttä korostaa hakutulosten kärkisija Helsingin alueella tehdyissä hauissa.

  Lue lisää Fonectan kattavasta digimarkkinoinnin tarjoamasta.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Hyvä löydettävyys googlessa ja fonectan palveluissa tuo uusia asiakkaita

  Haaste

  Siivouspalvelu Kari Toivosen markkinointia ei oltu hoidettu yhtenäisenä kokonaisuutena, jonka seurauksena markkinoinnilta odotetut tulokset eivät olleet täyttäneet haluttuja tavoitteita. Myös yrityksen kotisivut vaativat uudistamista ja hakukoneista kaivattiin parempaa löydettävyyttä.Ratkaisu

  Fonecta Kontakti + Kärkipaikka

  Avaimet käteen -kotisivut

  Hakukoneoptimointi

  Fonecta Chat -palvelu

  Hakusanamainonta

  Tulokset

  Helsingissä ja lähiseudulla siivouspalveluita yrityksille tarjoava Siivouspalvelu Kari Toivonen on todella tyytyväinen uudistettuihin kotisivuihin. Sivustolta löytyy helposti kaikki yrityksen tarjoamat palvelut ja lisäksi asiakkaat palvellaan sivustolla heti chat-palvelun ansiosta. Chatin kautta kerätään talteen tärkeät myyntikontaktit ja tarjouspyynnöt, jotka yritys kotiuttaa siivouskeikoiksi. 

  Hakukoneoptimointi on nostanut sivuston hyvin löydettäville Googlen luonnollisissa hakutuloksissa ja hakusanamainonnallakin havitellaan uusia asiakkaita Googlen kautta. Yritys löytyy kattavasti kaikilla palveluilla myös Fonectan kolmesta palvelusta (Finder.fi, Fonecta.fi ja Fonecta Caller) ja Helsingissä tehtäviin hakuihin yritys on varannut Kärkipaikan eli hakutulosten ykkössijan.

   

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Mikkelin Nuohoustoimi: Yhdenmukaiset yhteystiedot moninkertaistivat näkyvyyden Googlen hauissa ja kartoissa

  ”Hyvin menee ja yhteistyö on ollut aktiivista Fonectan puolelta, olen tyytyväinen.”

  Juha Kilkki, Mikkelin Nuohoustoimi

  Haaste

  Mikkelin Nuohoustoimen verkossa olevissa yhteystiedoissa oli korjattavaa ja täydennettävää, esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa, kartoissa, navigaattoreissa ja hakukoneissa. Lisäksi yritystiedot puuttuivat myös kanavista, joita Google arvostaa ja joista kiinnostuneet asiakkaat niitä etsivät.

  Ratkaisu

  Fonecta Kontakti + Arvostelut

  Tulokset

  Yrityksen näkyvyys Googlen hakutuloksissa ja kartoissa kasvoi 137 % ensimmäisten neljän kuukauden aikana. Palvelu- ja toimialahakuihin yritys listautui 789 % useammin Fonecta Kontakti -palvelun aktivoinnin jälkeen. 

  Mikkelin Nuohoustoimen yhteystiedot päivitettiin yhdenmukaisiksi ja oikein yli 20 Internetin suosituimpaan kanavaan, joista asiakkaat niitä etsivät. Nyt oikeat tiedot löytyvät niin sosiaalisen median kanavista, hakukoneista kuin kartoista ja navigaattoreistakin. Asiakkaat löytävät aina yrityksen oikeat tiedot ja ne on suojattu, eli kukaan ei pääse yrityksen tietämättä muuttamaan niitä. Jos yritys haluaa muuttaa vaikkapa puhelinnumeroaan, voi sen päivittää Oma Fonecta -palvelusta kerralla kuntoon. 

  Lue lisää Fonectan kattavasta digimarkkinoinnin tarjoamasta.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Kauneus- ja Jalkahoitola Bella Donna: Yrityksen verkkolöydettävyys kuntoon ja uusia asiakkaita arvostelupaketin avulla

  Haaste

  Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna halusi parantaa yrityksen näkyvyyttä verkon eri kanavissa, ja lisätä houkuttelevuuttaan tuomalla asiakkaiden kommentit ja palautteen näkyville verkossa.

  Ratkaisu

  Fonecta Kontakti -palveluun sisältyvien arvostelujen avulla yritys on saanut useita ylistäviä asiakaskommentteja, ja sen arvo tähtiluokituksessa hipoo Fonecta.fi -palvelussa jo viittä tähteä. Tämä saa yrityksen näyttämään entistä houkuttelevammalta uusien asiakkaiden näkökulmasta. Palvelun avulla yrityksen puhelinnumero, osoite ja aukioloajat päivittyvät yhdestä paikasta verkon yli 20 digitaaliseen kanavaan. Tietoja on helppo pitää ajan tasalla sosiaalisessa mediassa, hakukoneissa ja karttapalveluissa.

  Tulokset

  Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna on Fonecta Kontaktin avulla verkossa kattavasti esillä. Kun asiakkaat hakevat tietoa verkosta, tulee yritys näkyviin ja houkuttelevaksi vaihtoehdoksi uusille asiakkaille erinomaisine asiakasarvosteluineen.

  Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan - ota yhteyttä! 

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Parkanon Kukka- ja hautaustoimisto: Kolmen toimipisteen yhteystiedot aina ajantasalla yli 20 suositussa kanavassa netissä

  ”Hyvää palautetta on asiakkailta tullut siitä, että tiedot löytyvät netistä.”
  Tiina Yli-Lankoski, Parkanon Kukka ja Hautaustoimisto

  Haaste

  Aiemmin Parkanon Kukan ja Hautaustoimiston kiireisen yrittäjän Tiinan oli vaikeaa hallinnoida kolmen toimipaikan yhteystietoja sekä sesonkien mukaan muuttuvia aukioloaikoja Internetin eri kanavissa. Lisäksi yrityksen tiedoissa oli korjattavaa ja ne jopa puuttuivat useasta kanavasta, josta asiakkaat niitä etsivät.

  Ratkaisu

  Fonecta Kontakti -palvelu, jonka avulla yrityksen tiedot voi päivittää jopa yli 20 verkon kanavaan, kuten sosiaaliseen mediaan, hakukoneisiin, karttoihin ja navigaattoreihin. Lisäksi Fonecta Kontaktin avulla yritys päivittää tiedot Fonectan hakupalveluihin.

  Tulokset

  Sesonkien mukaan muuttuvat aukioloajat ja yrityksen yhteystiedot ajantasalla yli 20 suosituimmassa palvelussa netissä.

  Parkanon Kukan ja Hautaustoimiston yrittäjä Tiina tietää heti, mitä tietoja asiakkaat löytävät verkon eri kanavista. Fonecta Kontakti -palvelun avulla yrityksen tiedot lisättiin kaikkiin tärkeisiin kanaviin ja väärät sekä vanhentuneet tiedot korjattiin.

  Jos muutoksia tulee esimerkiksi sesonkien myötä, yrittäjä voi helposti tehdä tarvittavat muutokset maksuttomassa Oma Fonectaa -palvelussa. Tiedot päivittyvät asiakkaiden löydettäville yli 20 suosituimpaan Internetin kanavaan. Yritys näyttää asiakkaiden silmiin luotettavalta kun tiedot ovat oikein. Tietojen yhdenmukaisuus miellyttää asiakkaiden lisäksi Googlea, jonka hakutuloksissa löydettävyys paranee.

  Fonecta tarjoaa digimarkkinointia kattavasti eri tarpeisiin - ota yhteyttä! 

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  VM-autolasi Oy: Lisää asiakkaita Fonectan ratkaisuilla

  Haaste

  VM-Autolasi Oy:n yrittäjä toivoi lisää asiakkaita sekä henkilöautojen että raskaan kaluston tuulilasien korjaukseen ja tuulilasien vaihtoon. 

  Ratkaisu

  Fonecta Kontaktin avulla löydettävyys kuntoon hakukoneissa (fonecta.fi, finder.fi, Fonecta Caller, Google).

  Tulokset

  VM-Autolasi Oy:n verkkolöydettävyys hakukoneissa kasvoi, kun yrityksen palveluita etsitään Googlen ja Fonectan hakupalveluista. 

  Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan - ota yhteyttä! 

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Jopi Motors: Yhteystiedot yhdellä kertaa kattavasti verkon eri kanaviin

  Suolahdessa sijaitseva Jopi Motors on täyden palvelun autokorjaamo, joka hoitaa huollot ja korjaustyöt kaiken merkkisille ja kaiken ikäisille autoille.

  Haaste

  Jopi Motorsin huolena oli, löytävätkö asiakkaat sen myös silloin, kun he hakevat palveluita verkossa. Yrityksen tietoja ei kuitenkaan löytynyt tarpeeksi hyvin, kun asiakkaat hakivat paikallisia autokorjaamopalveluita. Kiireisellä yrittäjällä ei ollut aikaa tietojen ylläpitoon verkon eri kanavissa ja se koettiin työlääksi.

  Ratkaisu

  Fonecta Kontaktin avulla yritys voi päivittää yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, osoitteet ja aukioloajat kattavasti verkon eri kanaviin yhdestä paikasta. 

  Tulokset

  Fonecta Kontaktin avulla yrityksen yhteystiedot saatiin yhdellä kertaa oikein yli 20 verkon eri kanavaan, mikä paransi yrityksen näkyvyyttä huomattavasti esimerkiksi hakukoneissa ja kartoissa. 

  Palvelun avulla yrityksen tiedot päivitettiin verkon eri kanaviin yhdenmukaiseksi, jolloin Jopi Motors nousi Googlen hakutuloksissa paljon korkeammalle. Hakukone huomioi eri kanavissa olevat yhteneväiset tiedot, jolloin näkyvyys hakutuloksissa kohenee.

  Fonecta Kontaktin avulla Jopi Motorsin tiedot päivitettiin myös Fonectan kanaviin, kuten Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller -palveluihin.

  Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan - ota yhteyttä! 

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Autotalo Lohja Oy: Yrityksen hakutulosnäytöt nousuun

  Haaste

  Autotalo Lohja Oy:n haasteena oli yrityksen heikko verkkonäkyvyys. Yrityksen tiedot eivät olleet kattavasti Internetissä. Ongelma konkretisoitui, kun kiinnostuneet asiakkaat eivät löytäneet yritystä verkosta.

  Ratkaisu

  Yrityksen verkkolöydettävyys laitettiin kuntoon Fonecta Kontaktin avulla. Palvelun avulla Autotalo Lohjan tiedot, kuten osoite, puhelinnumero ja aukioloajat voitiin lisätä yli 20 Internetin kanavaan. Näin tiedot ovat ajan tasalla aina niissä kanavissa, joista asiakkaat tietoa etsivät. Lue lisää Fonecta Kontaktista.

  Tulokset

  Fonecta Kontaktin avulla yrityksen sijoitus hakutuloksissa on nyt selvästi keskimääräistä parempi, jolloin kiinnostuneet asiakkaat löytävät Autotalo Lohjan tiedot vaivattomasti. Lisäksi yrityksen eri vastuuhenkilöiden omat yhteystiedot löytyvät myös selkeästi Fonecta.fi -, Finder.fi- ja Fonecta Caller -palveluista.

  Lue lisää Fonectan kattavasta digimarkkinoinnin tarjoamasta.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Lvi Lämpöpaja: Kasvua ja näkyvyyttä uudelle yritykselle

  ”En suosittelisi kilpailijoille, koska saisivat liikaa näkyvyyttä.”
  Billy Sierman, toimitusjohtaja

  Haaste

  LVI Lämpöpaja oli uusi, monipuolinen lvi-alan yritys ja sen verkkonäkyvyyttä haluttiin luonnollisesti kasvattaa heti yrityksen alussa. Paremman näkyvyyden avulla toivottiin saavan yrityksille uusia asiakkaita.

  Ratkaisu

  Fonecta Kontakti -palvelun avulla yritys saattoi kasvattaa näkyvyyttään Internetissä monipuolisesti. Sen avulla yritys voi päivittää yrityksen yhteystiedot kuten puhelinnumeron, osoitteen ja aukioloajat yli 20 verkon kanavaan. Ajantasaiset tiedot voidaan päivittää esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, hakukoneisiin ja karttapalveluihin.

  Tulokset

  LVI Lämpöpaja halusi kasvattaa näkyvyyttään ja hankkia uusia asiakkaita verkosta. Fonecta Kontakti -palvelun tarjoama kattava näkyvyys on nelinkertaistanut yrityksen yhteydenottomäärät. Lisäksi yhdeksän kuukauden aikana yrityksen palveluita on tarkasteltu 700 kertaa Fonectan kanavissa, kuten Fonecta Callerissa.

  Yhteistyön aloituksen jälkeen LVI Lämpöpaja on onnistunut myös kasvattamaan henkilöstöään palkkaamalla kolme uutta työntekijää ja yhden harjoittelijan.

  Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan - ota yhteyttä! 

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Alasen Rakennus ja remontointi: Hakutulosten kärkipaikka tuo uusia yhteydenottoja ja kauppaa

  Haaste

  Vaasalaisen Alasen Rakennus ja Remontoinnin tavoite oli kasvattaa näkyvyyttään ja löytyä parhailta sijoituksilta hakutuloksissa, kun kiinnostunut asiakas hakee remontin tekijää Fonectan kanavista.

  Ratkaisu

  Fonecta Kontakti -palvelun avulla yrityksen tiedot lisättiin kattavasti Fonectan eri kanaviin, mikä kasvatti yrityksen näkyvyyttä Fonecta.fi, Fonecta Finder sekä Fonecta Caller -palveluissa. Lisäksi Kontakti-palvelun avulla yrityksen tiedot lisättiin yli 20 verkon tärkeimpään kanavaan. Kärkipaikka-lisäpalvelun avulla Alasen Rakennus ja Remontointi kasvatti näkyvyyttään Fonectan kanavissa entisestään.

  Tulokset

  Yrityksen yhteystiedot päivitettiin Fonecta Kontaktin avulla kattavasti oikein verkon suosituimpiin kanaviin, kuten hakukoneisiin, navigaattoreihin, karttoihin ja sosiaaliseen mediaan. Lisäksi Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller -palveluihin lisättiin tietoa yrityksen tarjoamista remonttipalveluista sekä yritys nostettiin hakutulosten kärkeen Vaasassa Kärkipaikan avulla.

  Näiden toimenpiteiden jälkeen yritys löytyi verkosta selvästi aiempaa paremmin ja asiakkaat viettivät yrityksen verkkosivuilla enemmän aikaa tutustuen yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin. Yhteydenottoja on tullut aiempaa enemmän ja kauppaa on tehty mukavasti.

  Lue lisää Fonectan digimarkkinointipalveluista.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Verhoomo Nupi ja Nappi: Hyvä verkkolöydettävyys porin alueella

  Haaste

  Yritys Verhoomo Nupi ja Nappi oli uusi eikä löytynyt hyvin hakukoneista tai verkosta ylipäätään. Yritys halusi tulla tutuksi Porin alueella, parantaa näkyvyyttään ja tavoittaa asiakkaita myös verkosta.

  Ratkaisu

  Hakukoneoptimointi

  Avaimet käteen -kotisivut

  Fonecta Kontakti

  Tulokset

  Uuden porilaisen verhoilualan yrittäjän haasteena oli asiakkaiden tavoittaminen verkossa. Yritykselle rakennettiin hakukoneoptimoidut kotisivut, jonka avulla parannettiin yrityksen näkyvyyttä hakukoneissa.

  Kotisivuja tukemaan tukemaan otettiin käyttöön Fonecta Kontakti –palvelu, jonka avulla yrityksen yhteystiedot ovat näkyvillä yli 20 verkon kanavassa. Yhteistyö on tuottanut tulosta ja nykyään yritys löytyy helposti hakukoneista asiakkaiden etsiessä verhoomopalveluita Porin alueelta.

  https://www.verhoomonupijanappi.fi/

  Lue lisää