Asiakkaitamme
Kotisivut

 • RST-Service Oy
  08.09.2022
  RST-Service Oy: Näyttävät kotisivut yhdistettynä Google-mainontaan kasvattivat kävijämääriä 74%

  Torniolainen RST-Service Oy on Timo Smedsin ja hänen veljensä Pekka Smedsin pyörittämä yritys, joka on erikoistunut ravintola- ja suurkeittiölaitteiden sekä pesulakoneiden myyntiin ja huoltoon. Laitteita myydään yrityksille ja kunnille koko Suomeen ja huolto onnistuu Meri-Lapin alueella.

  Veljesten yritys ei ole vielä kovinkaan vanha, mutta se on jo saavuttanut tunnettuutta ja parhaillaan mietinnässä onkin eri vaihtoehtoja toiminnan laajentamisesta aina toiminnan tarkempaan profilointiin saakka, kertoo Pekka Smeds.

  Uudet kotisivut ratkaisivat ongelman


  Laajempi yhteistyö Fonectan kanssa on alkanut vuonna 2019, jolloin RST-Service Oy:lle tehtiin uudet kotisivut. RST-Servicellä oli ollut kotisivut jo aiemminkin, mutta vanhoilta sivuilta ei riittävän hyvin käynyt ilmi mitä palveluita yritys tarjoaa, eikä sivuilla liikkuminenkaan ollut kaikkein sujuvinta. Fonecta Kotisivut ratkaisivat tämän ongelman ja sivujen päivittäminenkin on helppoa.

  ”Uusilla kotisivuilla lähdettiin aikoinaan hakemaan selkeyttä ja näyttävyyttä aiempiin sivuihin verrattuina. Ne olivat vanhahtavat eivätkä niin informatiiviset. Ratkaisu oli onnistunut ja nyt sivuille mentäessä näkee heti, mistä firmasta on kysymys ja siellä on helppo navigoida. Ylläpitojärjestelmä on kätevä ja helppokäyttöinen, minkä takia esimerkiksi tuotteita on helppo lisätä näkyviin”, Pekka Smeds kertoo.

  Testaa, millaiset kotisivut sopivat yrityksellesi! Aloita testi 

  Google-mainonta tukee kotisivuja


  Kotisivujen rinnalla on toteutettu myös Google-mainontaa, joka on osaltaan tuonut RST-Service Oy:n sivuille lisää asiakkaita ja poikinut tarjouspyyntöjä. Kotisivujen ja Google-mainonnan yhdistelmä onkin toiminut erinomaisesti - välillä jopa siinä määrin, että yrittäjät ovat saaneet työpyyntöjä enemmän kuin pystyvät toteuttamaan. Tämä on kuitenkin positiivinen ongelma ja tärkeää tietoa yrityksen tulevaisuutta suunnitellessa. On tärkeää, että kotisivut ovat toimivat ja niiden kautta saa nopeasti ja tehokkaasti yhteyden yritykseen.

  ”Mainostamme monissa eri kauppapaikoissa ja ryhmissä, joissa on potentiaalisia asiakkaita, joten täsmämainontaa on haasteellista tehdä. Siksi on todella tärkeää, että kotisivut ovat toimivat ja niiltä löytyy tarvittavat asiat helposti, jotta päästään kaupantekovaiheeseen. Asiakkaamme ovat antaneet usein kotisivujemme selkeydestä ja ulkoasusta positiivista palautetta”, Pekka Smeds toteaa.

  Näyttävät kotisivut tuoneet useita uusia asiakkaita


  Raporttien mukaan RST-Service Oy:n kotisivujen uusien kävijöiden määrä on tasaisesti kasvamaan päin: Vuoden aikana uusia kävijöitä sivuilla on ollut keskimäärin 74 %! Kotisivujen kautta tulleita yhteydenottoja on kymmenen pelkästään heinäkuun aikana, mikä on vaikuttavaa.

  Pekka Smeds suosittelee ehdottomasti Fonectaa yhteistyökumppanina ja hänen puheessaan korostuu etenkin kotisivujen näyttävyys ja informatiivisuus. Niiden pohjalta on hyvä suunnitella RST-Service Oy:n tulevaisuutta ja markkinointia jatkossakin.

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? Jätä yhteydenottopyyntö

  Lue lisää
 • Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky
  20.05.2022
  Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky: Fonectan tekemät kotisivut ovat kasvattaneet asiakaspohjaa

  Lappeenrantalainen Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky on vuonna 2015 perustettu erikoishammasteknikko- ja hammaslaboratoriopalveluita tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita Etelä-Karjalan alueella. Yritys on ollut Fonectan asiakkaana puhelinluetteloajoista saakka ja viimeisimpänä yhteistyötä on tehty kotisivujen parissa.

  Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky:n palveluihin kuuluvat muun muassa uudet hammasproteesit sekä hammasproteesien pohjaukset ja korjaukset. He tekevät myös laitos- ja kotikäyntejä ja tarjoavat hammaslääkäreille täyden palvelun hammaslaboratorion.   

  Uudet kotisivut ovat helpottaneet yrittäjän arkea
   

  Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky:n yrittäjä Atte Penttinen kertoo, että ennen Fonectan tekemiä kotisivuja yrityksellä oli kotisivut muualta, mutta kun Fonectalta tuli tarjous, hän ei epäröinyt, vaan päätti lähteä yhteistyöhön.

  ”Meillä oli aiemmin kotisivut muualta, mutta päätin tarttua Fonectan kotisivutarjoukseen Fonectan tunnettuuden ja hyvän brändin vuoksi ja siksi, että voin luottaa siihen, että tarvittaessa tavoitan Fonectan asiantuntijan helposti. Fonecta on luotettava ja Fonectan kanssa välttyy yleisiltä pienen toimijan ongelmilta.” -Atte Penttinen, Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky.

  Atte Penttinen kertoo olevansa kotisivuihin erittäin tyytyväinen. Kotisivujen teko onnistui todella sujuvasti, Fonectalla tehtiin kaikki valmiiksi nopeasti alkuhaastattelun perusteella ja yritys sai juuri sellaiset kotisivut, kuin Atte halusi. Sivut löytyvät hyvin hakukoneista yrityksen palveluita hakemalla ja asiakaspohja on kasvanut kotisivujen ansiosta.

  ”Kotisivut on helpottaneet arkea. Kun yritykseni palveluja etsitään netistä, kotisivuni tulevat hyvin esiin hakutuloksissa. Sivut ovat tuoneet lisää asiakaspohjaa ja asiakkaat löytävät meidät.” -Atte Penttinen, Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky.

  Mitä pitää ottaa huomioon kotisivuissa? Lataa maksuton opas!

  Luotettavuus, vaivattomuus, tavoitettavuus ja hyvä hinta-laatusuhde


  Atte Penttinen kertoo olevansa erityisen tyytyväinen luotettavuuteen ja vaivattomuuteen. Asiat toimivat taustalla ja kiireinen yksinyrittäjä voi keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.

  ”Olen erityisen tyytyväinen vaivattomuuteen, ei tarvitse olla teihin yhteydessä, kun voi luottaa siihen, että kaikki toimii ja te hoidatte homman. Mutta jos pitää olla yhteydessä, teidät saa helposti kiinni ja asiat hoituvat heti. Fonecta on luotettava, teillä on hyvä hinta-laatusuhde, asiakkaasta pidetään huolta, olen tosi tyytyväinen.” -Atte Penttinen, Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky.

  Atte on mielissään myös siitä, että häneen ollaan säännöllisesti yhteydessä, mutta tarvittaessa hän saa hyvin yhteyden myös Fonectan asiantuntijaan. Esimerkiksi erään muutoksen yhteydessä korjaus tehtiin kotisivuille jo heti puhelun aikana.

  Erinomaisen arvosanan Atte Penttinen antaa Fonectalle näiden kolmen asian vuoksi: vaivattomuus, luotettavuus ja brändi.

  Voit tutustua Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Ky:n kotisivuihin täällä

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? Jätä yhteydenottopyyntö!

  Lue lisää
 • Harrasteosa panostaa digimainontaan Fonectan kanssa
  07.05.2022
  Harrasteosa: ”Mainontaan pitää panostaa varsinkin sesonkien ulkopuolella”

  Harrasteosa ei pelkää ottaa riskejä tai kokeilla uusia keinoja tavoittaakseen vapaa-ajan laitteiden huoltoa, korjausta tai varaosia tarvitsevia asiakkaita. Jo yrityksen perusfilosofia on erilainen kuin monella muulla. Toiminnan ytimessä ovat nettikaupan sijaan yrityksen kivijalkaliikkeet, joissa asiakkaita odottavat Harrasteosan asiantuntijat. Missiona on ratkaista asiakkaan ongelma hyvän palvelun avulla.

  Lue lisää
 • 25.01.2022
  PKMK Palvelut Oy: Laadukkaat kotisivut yhdistettynä hyvään hakukonelöydettävyyteen tuovat keikkoja

  PKMK Palvelut Oy on ollut Fonectan asiakkaana vuodesta 2019 lähtien. Yrittäjä Mika Vanhanen kertoo, että haastavinta yrittämisessä on se, kun joutuu itse pyörittämään kokonaisuutta laskutuksista asiakashankintaan. Tämän vuoksi hän kokee, että on tärkeää, että on luotettava kumppani, joka voi hoitaa digitaalisen markkinoinnin hänen puolestaan.

  ”Avain yhteistyöhön Fonectan kanssa on yhtenäinen luottamus. Se, mitä alussa on luvattu, on pitänyt paikkansa ja olen enemmän kuin tyytyväinen!” -Mika Vanhanen, PKMK Palvelut Oy.

  Ammattitaidolla tehdyt kotisivut muutti liiketoiminnan välittömästi

  Selkeät ja toimivat kotisivut esittelevät PKMK Palvelut Oy:n monipuolisia palveluita kattavasti. Näyttävät kuvat tekevät sivuista raikkaan tuntuiset. Heti kotisivujen julkaisun jälkeen asiakkaat aktivoituivat ja saivat yrityksen puhelimet pirisemään ja sähköpostin laulamaan. Tutustu sivuihin: www.pkmkpalvelut.fi

  Paljonko uudet kotisivut maksavat? Testaa laskurimme avulla!

  Helppo yhteydenotto onkin yrittäjä Mika Vanhasen mielestä yksi sivuston hienoimmista ominaisuuksista. Kotisivuille on tuotu myös Fonecta Chat -palvelu, joka on helpottanut yrittäjän arkea huomattavasti. Kun itse on kentällä, eikä pääse vastaamaan puhelimeen, on kätevää, kun chat-henkilö palvelee asiakkaita yrittäjän puolesta. Chatissa käydään asia asiakkaan kanssa läpi, ja yrittäjä saa valmiiksi haastatellun asiakkaan tiedot näppärästi sähköpostiin tai tekstiviestillä, jotta voi olla sitten itse asiakkaaseen yhteydessä. Tämän Mika kokee äärimmäisen helppona.

  Miten Chat toimisi kotisivuillasi? Tutustu Fonecta Chat -palveluun!

  Google-mainonnan avulla yritys löytyy hakukoneesta

  Kotisivulle ohjataan liikennettä Googlesta yritykselle tärkeillä hakusanoilla. Yritys haluaa varmistaa, että se löytyy silloin, kun asiakkailla on tarvetta vaikkapa kattotöille, puunkaadolle tai kiinteistöhuollolle.

  ”Aiemmin asiakkaat eivät löytäneet meitä verkosta, mikä oli tietenkin huono juttu. Sain Fonectalta puhelun, ja päätettiin sitten kokeilla Fonectan palveluita, vaikka aluksi epäilyttikin, onko tästä mitään hyötyä. Olen ollut yllättynyt, miten asiakkaat alkoivat yhtäkkiä löytää yrityksemme ja saimme paljon enemmän keikkaa kuin odotimme”, yrittäjä Mika Vanhanen kertoo.

  Edellä mainittujen palveluiden lisäksi PKMK Palvelut Oy:llä on käytössä Fonecta Kontakti, joka tukee yrityksen löydettävyyttä useissa netin haku-, suosittelu- ja karttapalveluissa. Palvelun avulla on myös helppoa hallinnoida netissä olevia tietoja yhdestä paikasta. Täältä voit tutustua paremmin Fonecta Kontaktiin.

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? Jätä yhteydenottopyyntö!

  Lue lisää
 • Kaartin neule- ja ompelukone Oy
  18.01.2022
  Kaartin neule- ja ompelukone Oy: Fonecta Kontakti on kivijalkaliikkeen perusta markkinoinnissa

  Kaartin neule- ja ompelukone Oy löytyy nimensä mukaisesti Helsingin Kaartinkaupungista. Se on toiminut Kasarmikadulla samassa osoitteessa perustamisestaan lähtien, yli 40 vuotta. Tuolloin avattiin ompelukoneisiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen nykypäivänä ompelukoneiden lisäksi myös laadukkaita peitetikkikoneita, saumureita, neulureita sekä laajan ompelutarvikevalikoiman. Luonnollisesti myös koneiden huolto kuuluu yrityksen palveluun, kertoo yrittäjä Hellevi Tojkander.

  Puhelinluetteloista nykypäivän markkinointiin

  Fonecta ja Kaartin neule- ja ompelukone Oy ovat tehneet yhteistyötä yli vuosikymmenen. Alun perin yhteistyö alkoi tarpeella saada yrityksen tiedot luetteloon asiakkaiden saataville ja sen myötä myös verkkoon. ”Kyllä varmasti ensimmäinen yhteydenotto tuli teiltä ja sitten laitettiin mainokset luetteloon”, muistelee Hellevi.

  Puhelinluetteloiden jäätyä historiaan, yritys siirtyi sujuvasti Fonectan Kontakti-palveluun, jonka myötä sen tiedot ovat olleet kattavasti esillä Fonectan omissa palveluissa sekä kumppaniverkostoissa.

  Selvitä, miten yrityksesi tiedot näkyvät eri verkkopalveluissa! Tee testi

  Fonecta Kontakti tuo kuukausittain kymmeniä uusia asiakkaita

  Kontakti on tuonut yritykseen kuukausittain kymmeniä asiakkaita. Oma Fonectasta löytyvät kävijäraportit osoittavat, että esimerkiksi elokuussa Kaartin neule- ja ompelukone Oy:lle tuli yli kolmekymmentä asiakasta Kontakti-näkyvyyden ansiosta. Määrä on huikea, muttei mitenkään poikkeuksellinen Kaartin neule- ja ompelukone Oy:lle. Kontakti toimii, ja asiakkaita tulee sen kautta tasaisesti joka kuukausi.

  ”Olen ollut ihan tosi tyytyväinen ja raporteista näkee, millä hakusanoilla asiakkaat ovat meidät löytäneet.” -Hellevi Tojkander / Kaartin neule- ja ompelukone Oy

  Tiedätkö mistä asiakkaasi yritystäsi etsivät? Tutustu Fonecta Kontaktiin!

  Markkinointikumppanuus auttaa kiireistä yrittäjää

  Kaartin neule- ja ompelukone Oy:llä on Fonectan kautta myös Google-mainontaa, kotisivut, sähköpostit ja verkkokauppa. Viimeisimpänä otettiin haltuun Facebook. ”Kiireisten päivien keskellä on helpottavaa, että asiantuntijat hoitavat markkinoinnin Facebookissa, jotta voin käyttää aikani tehokkaasti asiakkaiden palvelemiseen liikkeessä”, kertoo Hellevi.

  Verkkokauppa lisättiin kotisivuille aikanaan kokeilumielessä, koska Hellevi oli ensin ajatusta vastaan. Se on kuitenkin osoittanut tässä ajassa nopeasti toimivuutensa. ”Kyllä me siitä pidetään, ei voi muuta sanoa! Ja asiakkaat pitävät siitä myös. Oli hyvä ratkaisu!” -Hellevi Tojkander / Fonecta ja Kaartin neule- ja ompelukone Oy

  Hellevi Tojkander kertoo olevansa erittäin tyytyväinen markkinointikumppanuuteen Fonectan kanssa. Hän kiittelee erityisesti sitä, että on saanut apua aina nopeasti ja vaivattomasti eri tilanteissa, eikä ole jäänyt vastausta vaille.

  Kaartin neule- ja ompelukone Oy on onnistunut yhdistämään loistavasti vuosikymmeniä samana pysyneen sijainnin ja nykyaikaisen markkinoinnin. Asiakkaat löytävät ammattimaisen erikoisliikkeen sekä kadulla kulkiessaan, että verkossa. Se jos mikä on osoitus onnistuneesta yhteistyöstä.

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? Jätä yhteydenottopyyntö

  Lue lisää
 • Rakennuspalvelu Pullinen & Timon Mökkivuokraus
  12.11.2021
  Rakennuspalvelu T Pullinen Oy & Timon mökkivuokraus: Hyvin tehdyt ja toimivat kotisivut toivat Timon molemmat yritykset näyttävästi nettiin

  Tammikuussa 2021 kahden yrityksen nokkamies Timo Pullinen tuli siihen tulokseen, että nyt on viimeinkin aika hankkia kotisivut tukemaan yritystoimintaa. Kotisivujen osoitetta kysyttiin niin monen tahon toimesta, että sellaiset oli nyt aika hankkia. Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti netissä, ja tärkeä tiedonhakukanava asiakkaille.

  Fonectalta oli oltu Timoon yhteydessä aiemmin ja tarjottu kotisivuja avaimet käteen -palveluna. Vaikka aikaa tästä yhteydenotosta oli kulunut jo pitkä tovi, Timo muisti asian ja etsi saamansa sähköpostin. Timo oli yhteydessä Fonectaan ja näin yhteistyö sai alkunsa.

  Saumatonta yhteistyötä alusta asti

  Timo Pullinen toimii yrittäjänä kahdessa yrityksessä. Rakennuspalvelu T. Pullinen Oy on täyden palvelun rakennusliike, joka tarjoaa monipuoliset rakennuspalvelut yksityisille ja yrityksille Länsi-Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Timon toinen yritys, Timon mökkivuokraus, vuokraa viihtyisiä mökkejä Raaseporissa. Fonecta teki kotisivut Timon molemmille yrityksille.

  Timo kertoo, että on erittäin tyytyväinen kotisivuihinsa. Tilauksen tekemisestä lähtien kaikki on sujunut mallikkaasti ja yhteistyö on ollut saumatonta. Erityisen tyytyväinen Timo on saamaansa asiakaspalveluun ja asiantuntijoiden neuvoihin.

  ”Olen tyytyväinen siihen, että nyt minulla on kotisivut, koska niitä aina kysytään. Kotisivujen ulkoasuun ja toimivuuteen olen erityisen tyytyväinen, sivut on hyvin tehty. Yhteistyö Fonectan asiantuntijoiden kanssa on sujunut oikein hyvin ja olen saanut jälkeenpäinkin hyviä neuvoja.” -Timo Pullinen, Rakennuspalvelu T. Pullinen Oy / Timon mökkivuokraus

  Mitä uudet kotisivut maksavat?Testaa kotisivulaskuriamme!

  Enemmän yhteydenottoja kotisivujen avulla

  Rakennuspalvelu T. Pullinen Oy:n sivujen kävijämäärät ovat olleet jatkuvasti kasvussa. Kotisivujen rakenne on selkeä: etusivulla on kerrottu yrityksen rakennuspalveluista yleisesti, palvelut -sivulla on omat osiot ja tarkemmat lisätiedot kaikista palveluista, ja yhteystiedot -sivulta löytyy selkeästi ja helposti yhteydenottokanavat sähköpostiosoitteesta lomakkeeseen ja soittolinkkiin. Asiakkaita on päätynyt sivustolle niin hakukoneiden, nettilinkkien kuin sosiaalisen mediankin kautta. Käy katsomassa, miltä sivut näyttävät.

  Timon mökkivuokrauksen kotisivuraportista huomaa, että kotimaanmatkailu on ollut viime aikoina suuressa suosiossa. Sivusto julkaistiin helmikuussa 2021 ja jo helmikuun aikana sivustolla oli lähemmäs kaksisataa kävijää. Sivut löytyvät hyvin Googlesta ja Timo on saanut niiden kautta vuokralaisia mökilleen. Eikä ihme, sillä sivuilta löytyy helposti mökkien tiedot ja kuvat, ja varaaminenkin on helppoa. Kannattaa käydä kurkkaamassa! 

  Tulevaisuus vaikuttaa oikein hyvältä molempien yritysten osalta. Molemmissa yrityksissä liikevaihto on kasvanut viime aikoina, pandemiasta huolimatta.

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? Jätä yhteydenottopyyntö

  Lue lisää
 • Markkinointi räjäytti Hodarikeisarin potin
  10.08.2021
  Hodarikeisarin liikevaihto nelinkertaistui Fonectan avulla!

  Hodarikeisari mietti pitkään, kannattaako digitaalinen markkinointi ja onko siitä hyötyä. Yrittäjät Rainer Hakala ja hänen poikansa Jani Hakala päättivät kuitenkin tarttua tilaisuuteen ja kokeilla markkinointia. He huomasivat nopeasti, että homma todellakin toimii: liikevaihto on jopa nelinkertaistunut vuoden aikana.

  "Voin sanoa käsi sydämellä, että markkinointi on räjäyttänyt potin", Jani iloitsee. Yhteistyö Fonectan kanssa näkyy positiivisesti yrityksen kassavirrassa – rahaa tulee moninkertaisesti enemmän kuin aiemmin. "Moni yritys ei ymmärrä markkinoinnilla saatavia hyötyjä, koska alkuhinta tuntuu kalliilta", uskoo Jani.

  Hyvä näkyvyys verkossa on kaiken perusta

  Hodarikeisari ulkoisti digitaalisen markkinointinsa Fonectalle, mikä on ollut onnistunut ratkaisu. Se on myös helpottanut yrittäjien kiireistä arkea, kun ajan voi käyttää omaan ydinliiketoimintaansa.

  Fonectan asiakkaana Hodarikeisari otti aluksi käyttöön Fonecta Kontakti -palvelun. Sen avulla yrityksen perustiedot, kuten yhteystiedot ja sijainti kartalla, tuotiin asiakkaiden näkyville Google-hauissa ja Google Mapsissa. Myöhemmin mukaan otettiin myös Google-hakusanamainonta sekä uudet kotisivut, jotka paransivat yrityksen näkyvyyttä entisestään. Viimeisimpänä Facebook-mainonta on tuottanut upeita tuloksia tapahtumien markkinoinnissa. Sesonkiaikana markkinointiin panostetaan vielä enemmän, sillä Jani tietää, että kun rauta on kuumaa, silloin sitä kannattaa takoa.

  "Fonecta tekee mielestäni todella hyvää duunia. Olen ollut tosi tyytyväinen, ei voi muuta sanoa. Markkinoinnin tulokset ovat ylittäneet odotukseni kaikilla osa-alueilla", Jani kuvailee yhteistyötä Fonectan kanssa.

  Etenkin Google-hakusanamainonnan ja Facebook-mainonnan näyttökerrat ovat olleet huomattavasti yrittäjän odotuksia suurempia. Palvelu on myös nopeaa, ja asiat hoidetaan heti eikä viikon päästä.

  Asiakkaat löytävät Hodarikeisarin kotisivut helposti

  Fonecta Kotisivut ovat tuoneet Hodarikeisarille paljon uusia asiakkaita, yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä. Kotisivuilta löytyy helposti tietoa muun muassa tapahtumista, joissa Hodarikeisari on mukana, Catering-palveluista ja toki yrittäjän yhteystiedot. Sivuilla voi ihastella vesi kielellä myös herkullista hodarimenua.

  ”Verkkosivujen tekeminen oli tosi vaivatonta. Että kyllä täytyy arvostaa Fonectan ammattilaisia, koska heiltä tulee hyviä ideoita ja uusia kehitysjuttuja, mitä kannattaa tehdä verkkosivuille. Todella pätevää porukkaa!”

  Onko yritykselläsi jo kotisivut? Testaa, miten ne toimivat!

  Hodarikoju palvelee Helsingin Mustikkamaalla – tilattavissa myös tapahtumiin

  Hodarikeisari on reilu vuosi sitten perustettu yritys, joka sai alkunsa saunan lauteilla syntyneestä ideasta. Kun korona vei tapahtumat, piti tapahtumaruokailun tilalle keksiä jotain muuta. Rainer ja Jani Hakala loivat uuden brändin, Hodarikeisarin, jolla on laaja hodarivalikoima ja kiertävä katuruoka-auto.

  Hodarikeisarin hodarikoju palvelee asiakkaitaan kesäisin rantareitin varrella Mustikkamaalla Helsingissä, missä käy paljon Korkeasaaressa vierailevia ihmisiä. Talvisin hodarikoju on tuttu näky esimerkiksi luistinradoilla. Hodarikeisarin voi lisäksi tilata omiin juhliin, tapahtumiin tai yritystilaisuuksiin tekemään vieraille premium-hodareita.

  Kun kaikki vaan skulaa

  Fonectalla jokainen asiakas saa oman yhteyshenkilön, joka auttaa palveluun liittyvissä asioissa ja pitää säännöllisesti yhteyttä. Hodarikeisari on ollut tyytyväinen omaan yhteyshenkilöönsä, jonka kanssa asiointi on helppoa ja nopeaa.

  "Yhteyshenkilön kanssa puhutaan ummet ja lammet sekä samalla tehdään bisnestä", Jani kertoo. Yhteyshenkilön ammattitaito näkyy myös siinä, että hän osaa luoda visioita ja ehdottaa ideoita, miten markkinointiasioissa kannattaa edetä. Nämä kehitysideat ovat olleet yrittäjille kultaakin kalliimpia.

  Katso videolta, kun Jani kertoo omin sanoin yhteistyöstä Fonectan kanssa. Kun kaikki vaan skulaa.

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Lue lisää
 • 12.04.2021
  JuurevaPro ponkaisi hakutulosten kärkeen ja sai tilauslistat täyteen

  Kevät ja kesä ovat piharakentamisen sesonkiaikaa. Auringonvalon lisääntyessä on aika kääntää katseet jälleen kohti pihaa ja puutarhaa. JuurevaPro Oy aloittaa piha- ja viherrakentamisen työt heti, kun lumi sulaa ja kaivinkone puree maahan. Sesonkiaika kestää yleensä huhtikuusta marraskuuhun, jolloin töitä painetaan täysillä niin paljon kuin ehditään.

  Vuonna 2017 perustetun yrityksen liikevaihto on kasvanut vuosi vuodelta. ”Joka vuosi on ollut enemmän asiakkaita. Ensimmäistä kertaa kesä on myyty täyteen elokuulle asti jo ennen kuin kausi on edes alkanut”, yrittäjä Katriina Karpiola iloitsee.

  Fonectan palvelut kannattava sijoitus pienyritykselle

  JuurevaPron liiketoiminnan kasvua ovat olleet vauhdittamassa Fonecta Kontakti, verkkosivut ja hakukoneoptimointi. Yhteistyö Fonectan kanssa alkoi keväällä 2018, jolloin Fonecta Kontakti otettiin käyttöön. Vuoden 2019 alussa aloitettiin hakukoneoptimointi, ja saman vuoden lopussa tehtiin kotisivut.

  Fonectan palveluiden ansiosta yritys on saanut kaivattua näkyvyyttä ja tunnettuutta. Hakutulosten kärkipaikka Googlessa on tuonut yritykselle uusia yhteydenottoja ja lisää kauppaa. ”Pienelle yritykselle Fonectan palvelut ovat olleet hyvin kannattava sijoitus, josta on oikeasti ollut hyötyä”, Katriina kertoo. Nykyään iso osa asiakkaista tulee Google-hakukoneen ja kotisivujen kautta.

  Katriinan mielestä kotisivut näyttävät hyvältä ja ne valmistuivat vaivattomasti. Löydettävyys on ollut huippuluokkaa, sillä yritys löytyy tärkeimmillä hakusanoilla Googlen ykkössivulta. Kun asiakas löytää yrityksen, ammattimaiset kotisivut tekevät vaikutuksen ja vakuuttavat ottamaan yhteyttä.

  Yli 10 vuotta alalla toiminut yrittäjä on ollut tyytyväinen erityisesti Fonectan yhteydenpitoon ja omaan yhteyshenkilöön, joka selittää asiat selkeästi ja rauhallisesti. Vaikka kiireinen yrittäjä ei aina ehdi vastata puhelimeen, palvelu on aina ystävällistä.

  Tarvitsetko apua maineenhallinnan ja verkkolöydettävyyden parantamisessa? FONECTA KONTAKTI

  Kaikki piharakentamisen työt yhdestä paikasta

  JuurevaPro tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu koko paketti aina suunnittelusta rakentamiseen asti. Kaikki pihaan ja puutarhaan liittyvät hankinnat ja materiaalit sisältyvät palveluun. Myös maanrakennustyöt ja koneiden kuljetus hoidetaan itse omalla kalustolla. Palvelu on joustavaa ja hinnat kilpailukykyisiä, koska lähes kaikki hoidetaan itse. Tarvittaessa yritys voi hyödyntää myös hyviä yhteistyökumppaneita.

  Toimeksiannot ovat yleensä joko omakotitalojen tai rivitalojen isohkoja pihoja, joita on tehty niin uudisrakennuksiin kuin olemassa oleviin taloihin. Uudistusta kaipaavassa pihassa vanhat rakenteet raivataan aluksi pois, minkä jälkeen tehdään uudet muurit, puurakenteet, kasvillisuusalueet, kiveykset sekä viheralueet istutuksineen.

  Korona-aika toi lisää töitä viherrakentajalle

  Korona-aika on innostanut suomalaisia piha- ja puutarhatöihin. Kesällä 2020 piharakentamisen suosio räjähti niin, että kasvien saatavuus oli välillä heikkoa. Tämän hetken trendinä on näyttävä, oleskeltava ja helppo piha, johon kaivataan apua alan ammattilaiselta. Etenkin etätöissä olevat ihmiset haluavat jotain kaunista pihalleen.

  ”Hyötykasveja halutaan selkeästi enemmän kuin aikaisemmin. Parikymmentä vuotta sitten saatettiin istuttaa yksi omenapuu, mutta nyt istutetaan marjapensaita, asennetaan viljelykauluksia ja rakennetaan kasvimaita”, Katriina kuvailee. Puutarhan ylläpito vaatii kuitenkin jonkin verran tietoa, taitoa ja perehtymistä. Aika näyttää, onko kyseessä pysyvä ilmiö vai ohimenevä trendi.

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Lue lisää
 • 22.04.2020
  TNT-Putki Oy: Maltti on valttia poikkeustilanteessa

  Jauhiaisten yrittäjäpariskunnan vetämässä TNT-Putki Oy:ssa työt ovat painottuneet viime aikoina entistä enemmän yrityspuolelle. Yrittäjät seuraavat tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia, valistavat omia LVI-asentajiaan ja suhtautuvat paniikin sijasta maalaisjärjellä ja maltilla vallitsevaan poikkeustilanteeseen. 

  Isot hankkeet etenevät

  Espoossa sijaitsevasta 112 vuotta vanhasta koulusta tulee kesällä yrityksen uusi toimitila ja sieltä yrittäjä Miili Jauhiainen vastaakin puhelimeen maalipensseli kädessään.

  ”Kuten monet muutkin yritykset, myös me käytämme nyt tilaisuuden hyödyksi ja edistämme jo aiemmin suunniteltua remonttia, kun oma väki on pääasiassa muualla kuin toimitiloissa”, kertoo seitsemän työntekijää työllistävä Jauhiainen. 

  Alkushokin jälkeen yrityksessä koettiin yksi hiljaisempi viikko, mutta sen jälkeen töitä on riittänyt normaaliin tapaan.

  ”Poikkeustilanne ei estä putkia tai vessanpönttöjä hajoamasta, joten meitä tarvitaan edelleen. Osa isoista urakoista etenee tilanteesta huolimatta tai jopa ketterämmin nyt, kun tilat kuten ravintolat, toimistot tai kauppakeskukset ovat lähestulkoon tyhjinä. Osa siirtyy kuitenkin tulevaisuuteen. Myös taloyhtiöiden remontit etenevät pakollisten töiden osalta ja työllistävät arkeamme. Tuntuu, että kuluttajapuolella remontteja on herkemmin lykätty hieman myöhemmäksi”, Jauhiainen sanoo. 

  Asiakkaiden ymmärtäminen ja joustavuus korostuu

  Putkia ei voi korjata etänä tai digitaalisesti vaan asiakkaiden luo mennään paikan päälle kuten ennenkin. Kohde on nähtävä sekä tarjouksentekovaiheessa että varsinaisessa työvaiheessa.

  ”Meidän töitä ei voi oikein etänä tehdä!”, nauraa Jauhiainen ja jatkaa: ”mutta totta kai noudatamme kohteissa varovaisuutta eli emme kättele ketään, huolehdimme hygieniasta, käytämme käsidesiä ja suojaimia sekä huolehdimme turvaväleistä.”

  Asiakkaiden erilaisten tilanteiden ymmärtäminen ja niissä joustaminen on nyt Jauhiaisen mukaan avainasemassa. Yrityksen täytyy sopeutua uuteen tilanteeseen, jotta se palvelee nyt asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

  Verkosta löytyminen tärkeää 

  TNT-Putki Oy toimii pääkaupunkiseudulla ja hyvä verkkolöydettävyys omalla markkina-alueella on Jauhiaisen mielestä yhtä tärkeää nyt kuin normaalistikin. Yrityksen verkkolöydettävyyttä on rakennettu systemaattisesti jo pitkään. 

  ”Ihmiset viettävät nyt netissä enemmän aikaa kuin yleensä ja tekevät siellä myös hankintoja, vaikkapa hanoja, aiempaa ahkerammin. Enkä usko, että tämä trendi kääntyy ainakaan laskevaan suuntaan poikkeustilanteen jälkeenkään eli kyllä meidän yrityksen pitää löytyä hyvin verkosta”, Jauhiainen pohtii. 

  Toimivat ja selkeät kotisivut, jotka löytyy hyvin Googlesta on TNT-Putki Oy:n verkkolöydettävyyden kivijalka. Yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät myös kaikista suosituimmista netin kanavista nopeasti, jotta yhteydenotto on asiakkaalle helppoa. Hanakat-ketjuun kuuluminen tuo myös yritykselle näkyvyyttä erilaisten mainoskampanjoiden muodossa.

  Teksti: Katariina Kemppi

  Lue lisää
 • Vaikeista ajoista huolimatta PGF Autokorjaamo luottaa tulevaisuuteen
  03.04.2020
  PGF Autokorjaamo Rovaniemellä on luottavainen tulevaisuuden suhteen

  Kolme työntekijää työllistävässä rovaniemeläisessä autokorjaamossa on pitänyt kiirettä tämän viikon ja myös ensi viikolle varauskalenteri näyttää täydeltä.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  MM-Koneurakointi Oy: Näkyvyys ja löydettävyys moninkertaistuivat, kun kampanjoita kasvatettiin ja kohdennettiin juuri oikeille hakutermeille

  Salaojituksiin erikoistunut MM-Koneurakointi halusi kasvattaa yrityksen näkyvyyttä verkon hakukoneissa. Paremman näkyvyyden toivottiin tuovan myös lisää asiakaskontakteja.

  Fonectan tarjoamat ratkaisut

  Lisää tilauksia ja verkkosivukävijöitä

  Uudistettujen kotisivujen ja hakukoneoptimoinnin ansiosta MM-Koneurakointi löytyy Googlen hakutuloksista tärkeimmillä hakutermeillä ensimmäisten verkkosivujen joukossa. Hyvä hakukonenäkyvyys on toimialalla poikkeuksellista, ja näkyvyys on tuonut yritykselle myös uusia asiakkaita.

  Markkinoinnin avulla yrityksen verkkosivuilla on 200 kävijää kuukaudessa, ja työjono on kasvanut 1,5 kuukaudella aiemmasta.

  Tutustu tarkemmin: www.mm-koneurakointi.fi

  Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan - ota yhteyttä!

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Puumalan Mökki- ja metsähuolto: Fonectan palveluilla tehokkaasti uusia asiakkaita

  Puumalan Mökki- ja Metsähuollon näkyvyydessä oli parannettavaa, sillä yritystä oli haasteellista löytää netin eri kanavista. Monet asiakkaat ovat ulkopaikkakuntalaisia, joten yrityksen on tärkeää löytyä verkosta helposti. Ratkaisuksi valittiin Fonecta Kontakti ja Avaimet käteen -kotisivut.

  kotisivuilta tiedot löytyvät helposti

  Yritykselle tehtiin uudet kotisivut, jotka viestivät palvelun laatua ja kattavuutta. Verkkosivuilta löytyy hyvin yrityksen yhteystiedot sekä yrityksen tarjoamat laadukkaat palvelut. Yrittäjä on kotisivujen ilmeeseen ja toimivuuteen erittäin tyytyväinen, ja niille ohjautuu hyvin uusia asiakkaita.

  Fonecta Kontakti paransi näkyvyyttä

  Fonecta Kontaktin avulla Puumalan Mökki- ja Metsähuolto nousee hyvin näkyviin verkon hakutuloksissa, joten paikallisia palveluita etsivät asiakkaat löytävät helposti yrityksen kotisivuille. Fonecta Kontaktin ansiosta yrityksen tiedot löytyvät myös kattavasti yli 20 verkon kanavasta, joista kiinnostuneet asiakkaat etsivät tietoa.

  Tutustu tarkemmin: www.puumalanmokkijametsa.fi

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Taksi 45 Oy: Toimivat, helppokäyttöiset ja yrityksen ilmeen mukaiset kotisivut

  Taksi 45 Oy kuljettaa turvallisesti perille Jyväskylässä ja lähialueilla. Selkeät, toimivat ja raikkaat kotisivut palvelevat taksiyrityksen nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Yhteydenotto on tehty helpoksi sekä puhelimella että lomakkeella.

  ”Olen tyytyväinen, että sain kotisivut helposti avaimet käteen -palveluna. Nykyään taksiyrityksellä pitää olla hyvät kotisivut, ja nyt minullakin on sellaiset.”

  Ari Tabell, taksiyrittäjä ja toimitusjohtaja

  Tutustu tarkemmin: www.taksi45jyvaskyla.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki digimarkkinoinnin palvelut Fonectalta.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  MR Auto: Aukioloajat, palvelut ja autohuollon ajanvaraus löytyvät nopeasti

  Kun asiakas saapuu MR Auton verkkosivuille, yrityksen yhteystiedot löytyvät nopeasti ja ajanvarauksen teko onnistuu vaivattomasti verkkosivujen kautta. Sivustolla kerrotaan monipuolisesti MR Auton palveluista aina rengaspalveluista sijaisauton hankintaan.

  Karttalinkin avulla asiakkaat löytävät  perille helposti, ja yhteydenottolomakkeen kautta palveluista voi tiedustella nopeasti. Näyttävät ja hyvin toimivat kotisivut löytyvät hyvin myös hakukoneista.

  Yrittäjä on ollut tyytyväinen palveluun. Kotisivujen teko sujui jouhevasti, ja lopputulokseen ollaan tyytyväisiä.

  Tutustu tarkemmin: www.mrauto.fi

  Lue lisää Fonectan verkkosivut yritykselle -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Aina Auki -hieronnan kotisivut rohkaisevat ajan varaamiseen

  Aina Auki -hieronnan kotisivuilla on helppo tutustua koulutetun hierojan palveluihin. Myös hierontapalveluiden hinnasto on näkyvissä sivustolla vieraileville uusille asiakkaille. Voimaa ja lämpöä henkivät kotisivut rohkaisevat hieronta-ajan varaukseen, mikä käy kotisivujen kautta helposti yhteyttä ottamalla.

  Tutustu tarkemmin: www.ainaaukihieronta.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Siivouspalvelu Kari Toivonen: Hyvä löydettävyys Googlessa ja Fonectan palveluissa tuo uusia asiakkaita

  Siivouspalvelu Kari Toivosen markkinointia ei hoidettu yhtenäisenä kokonaisuutena, minkä seurauksena markkinoinnin tulokset eivät täyttäneet haluttuja tavoitteita. Myös yrityksen kotisivut vaativat uudistamista ja hakukoneista kaivattiin parempaa löydettävyyttä.

  Fonectan tarjoamat ratkaisut

  Uudet kotisivut ja chat-palvelu toimiva yhdistelmä

  Helsingissä ja lähiseudulla siivouspalveluita yrityksille tarjoava Siivouspalvelu Kari Toivonen on todella tyytyväinen uudistettuihin kotisivuihin. Sivustolta löytyy helposti kaikki yrityksen tarjoamat palvelut, ja chat-palvelun ansiosta asiakkaita palvellaan heti sivustolla. Chatin kautta kerätään talteen tärkeät myyntikontaktit ja tarjouspyynnöt, jotka yritys kotiuttaa siivouskeikoiksi. 

  Yritys löytyy verkosta kattavasti

  Hakukoneoptimointi on nostanut sivuston hyvin näkyviin Googlen luonnollisissa hakutuloksissa, ja hakusanamainonnallakin havitellaan uusia asiakkaita Googlen kautta. Yritys löytyy kattavasti kaikilla palveluilla myös Fonectan kolmesta palvelusta (Finder.fi, Fonecta.fi ja Fonecta Caller). Helsingissä tehtäviin hakuihin yritys on varannut Kärkipaikan eli hakutulosten ykkössijan.

  Lue lisää Fonectan kattavasta digimarkkinoinnin tarjoamasta.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Boutique Maisa: Uusia asiakkaita verkosta Fonectan avulla

  Boutique Maisa on Joensuussa ja Liperissä palveleva korjausompelimo, jolle tehtiin uudet verkkosivut ja Google-hakusanamainontakampanja. Yrittäjä ei ollut tyytyväinen edelliseen palvelutarjoajaan ja halusi keskittää kaikki palvelunsa Fonectalle. Yritykselle rakennettiin omannäköiset, selkeät ja toimivat kotisivut, jonne ohjattiin liikennettä kohdennetulla Google-hakusanamainontakampanjalla. 

  ”Olen saanut Fonectalta hyvää palvelua ja Fonectan kanavista uusia asiakkaita.”

  Yrittäjä Marja-Liisa Voutilainen, Boutique Maisa

  Tutustu tarkemmin: www.korjausompelimojoensuu.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Tilitoimisto Taina Hannula: Liikevaihto kasvanut 50 % kotisivujen myötä

  Tilitoimisto Taina Hannula on yhden kirjanpitäjän kotitoimistoyritys, joka on erityisesti pienyritysten taloushallintoa hoitava kumppani.

  Espoolaisyrityksen kaikki palvelut on esitelty selkeästi ja kiteytetysti kotisivuilla, josta löytyy myös esimerkkejä nykyasiakkaiden eri toimialoista. Hinnat ja yhteystiedot löytyvät helposti. Uusien kotisivujen myötä on Tilitoimisto Taina Hannulan liikevaihto lähtenyt jopa 50 % kasvuun.

  Tutustu tarkemmin: www.tainahannula.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Monirakennus Jokela: Kotisivujen teko sujui nopeasti ja jouhevasti

  Pirkanmaalla toimiva rakennusalan yritys kertoo palveluistaan kotisivuilla selkeästi tekstien ja kuvien avulla. Kattavat tekstisisällöt vastaavat sekä asiakkaiden että hakukoneiden tarpeita. 

  Sivuilta on helppo löytää yrityksen yhteystiedot, ja mukavan lisän tuo Suomen vahvimmat -sertifikaatti. Yrittäjän mielestä kotisivujen teko sujui nopeasti ja jouhevasti.

  Tutustu tarkemmin: www.monirakennusjokela.fi

  Lue lisää Fonectan verkkosivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Kaluste ja Kaihdin Hilden: Näyttävät kotisivut, jotka löytyvät hyvin verkosta

  Kaluste ja Kaihdin Hildénin näyttävät ja hyvin toimivat kotisivut palvelevat sivuille saapuvaa asiakasta monipuolisesti. Sivuilta löytyy helposti yrityksen yhteystiedot, palvelut sekä yhteydenottolomake - eli juuri niitä tietoja, joita asiakkaat etsivät yritysten verkkosivuilta. Monipuolisen sisällön avulla verkkosivut löytyvät hyvin verkosta.

  Sivuston visuaalinen ilme on tyylikäs ja hillitty. Päävalikon kautta asiakas löytää kuvagallerian, josta voi tarkastella yrityksen toteuttamia projekteja.

  Tutustu tarkemmin: www.kalustekaihdin.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Lapinjärven apteekki: Raikkaat ja toimivat kotisivut, jotka palvelevat asiakkaita suomeksi ja ruotsiksi

  Lapinjärven Apteekin kotisivut on rakennettu tarkasti asiakkaan tarpeita ajatellen. Kotisivut ovat selkeät, käyttäjäystävälliset ja noudattavat apteekin visualista ilmettä. Jo heti etusivulle saapuessa on helppo löytää apteekin palvelut, yhteystiedot sekä aukioloajat. Asiakkaita palvellaan sivustolla suomeksi ja ruotsiksi.

  Sivuston monipuolisuutta lisää myös Lapinjärven Apteekin Facebook-sivut, jotka on upotettu osaksi apteekin kotisivuja. Näin asiakkaan on helppo tarkistaa apteekkia ja terveysasioita koskevat ajankohtaisimmat aiheet. Sivun lopussa on lisäksi uutissyöte, josta on helppo lukea muita terveyteen liittyviä uutisia. 

  Tutustu tarkemmin: www.lapinjarvenapteekki.fi

  Lue lisää Fonectan verkkosivut yritykselle -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Ajo-opet: Toimivilla kotisivuilla parempaa asiakaspalvelua ja näkyvyyttä verkossa

  Reippaasti kilpaillulla autokoulualalla palveluntarjoajan kotisivujen toimivuus ja asiakaspalvelu verkossa ovat merkittävässä roolissa. Autokoulu Ajo-Opet halusi toteuttaa kokonaisvaltaisen muutoksen kotisivuilleen Fonectan kanssa. Lopputuloksena ovat toimivat ja hyvännäköiset kotisivut, joille asiakkaat löytävät Google-markkinoinnin avulla ja jotka palvelevat asiakkaita valinnoissaan.

  ”Asiakkailta on tullut hyvää palautetta kotisivuista – yksi jopa kertoi valinneensa meidät pelkästään hyvien sivujen takia.”

  Seija Jormanainen, Ajo-Opet

  Tutustu tarkemmin: www.ajo-opet.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki digimarkkinoinnin palvelut Fonectalta.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Maanrakennus ja Monipalvelu Karppinen: Ammattitaitoiset kotisivut, jotka toimivat hyvin

  Maarakennus ja Monipalvelu Karppinen on Lapinlahden seudulla toimiva monitoimialan yritys. Yritys tekee monipuolisesti erilaisia maanrakennustöitä rakennusten pohjatöistä piharakentamiseen.

  Yritykselle tehtiin uudet kotisivut, joihin yrittäjä on ollut tyytyväinen. Kaikki on toiminut hyvin: kotisivut ovat yrityksen näköiset ja ammattitaitoisesti tehty. Sivuilla on ollut hyvin kävijöitä, ja erityisesti uusia kävijöitä on ollut paljon.

  Tutustu tarkemmin: www.maarakennusjamonipalvelukarppinen.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Nastolan Kukkapiste: Raikkaat kotisivut, josta löytää etsimänsä helposti

  Nastolan ABC:n yhteydessä toimiva Nastolan kukkapiste myy kukkia, viherkasveja ja lahjatavaroita. Yritys panostaa erityisesti laatuun ja kotimaisuuteen. Ammattitaitoinen palvelu välittyy verkkosivuilta, jotka ovat raikkaat ja kattavat. Kuvagalleriassa voi tutustua toteutuksiin, ja tilausta varten yhteystiedot ovat selkeästi esillä. Sivustolla vierailevalle jää monipuolinen ja ammattitaitoinen kuva yrityksestä.

  Tutustu tarkemmin: www.nastolankukkapiste.fi

  Lue lisää Fonectan verkkosivut yritykselle -palveluista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Turun ompelimo: Raikkaat, kattavat ja helppokäyttöiset verkkosivut, joissa myös ajanvarauspalvelu

  Turun keskustassa toimii vaate- ja nahkaompelua sekä muodistusta tarjoava Turun ompelimo. Yrityksen verkkosivut ovat selkeät, raikkaat ja lähestyttävät: yrittäjä itse tulee kuvien kautta myös tutuksi. Sivustolta on helppo varata aika, ja yhteystiedot ovat selkeästi mukana. Palvelut on kuvattu ymmärrettävästi esimerkein ja hinnasto on kattavasti esillä. Verkkosivuston kautta yrityksestä saa kaiken kaikkiaan laadukkaan ja palvelevan kuvan. Yrittäjälle kotisivuprojekti oli helppo ja vaivaton.

  Tutustu tarkemmin: www.turunompelimo.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Asianajotoimisto Joni Brander: Luotettavuutta ja lähestyttävyyttä viestivät, selkeät kotisivut

  Turussa sijaitsevalle asianajotoimisto Joni Branderille tehtiin uudet verkkosivut, jotka ovat klassisen tyylikkäät ja asiallisen selkeät.

  Sivustolle tuleva asiakas saa hyvän kuvan tarjolla olevista asianajopalveluista, jotka on jaoteltu tilanteiden mukaisesti esimerkiksi avioeroon ja asuntokauppaan. Hinnat ovat selkeästi esillä, ja mukana on myös asianajajan oma esittely. Kotisivuilla olevan yhteydenottolomakkeen ansiosta yhteydenottopyyntö on vaivaton jättää. Kokonaisuudessaan verkkosivusto antaa kävijälle luotettavan ja lähestyttävän kokonaiskuvan.

  Tutustu tarkemmin: www.jonibrander.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • Purppurahelmen yhteistyö Fonectan kanssa on toiminut hienosti
  07.11.2019
  Purppurahelmi: Hyvin toimivat ja helposti päivitettävät kotisivut

  Purppurahelmi on yhden hengen leipomo, joka valmistaa sivutoimisesti yksilöllisiä juhla- ja fantasiakakkuja kaikenlaisiin juhliin. Yrittäjän mielestä Purppurahelmen uudet kotisivut toimivat erittäin hyvin. Sivujen päivitys on käyttäjälle helppoa, ja asiakkaat löytävät kaikki tarvittavat tiedot nopeasti. Sivusto on visuaalisesti näyttävä, ja kuvia on käytetty runsaasti.

  "Olen todella tyytyväinen Fonectan tekemiin kotisivuihin. Kuvien, tekstien ja hinnastojen päivittäminen on helppoa, vaikka en ole ns. tietokoneihminen. Asiakkaat ovat kehuneet sivuja selkeiksi, ja asiat löytyvät helposti. Tykkään myös sivuston väreistä."

  Yrittäjä Hanna Silander, Purppurahelmi

  Tutustu tarkemmin: www.purppurahelmi.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Verhoomo Nupi ja Nappi: Hyvä verkkolöydettävyys Porin alueella

  Verhoomo Nupi ja Nappi oli uusi yritys, joka ei löytynyt hyvin hakukoneista tai verkosta ylipäätään. Yritys halusi tulla tutuksi Porin alueella, parantaa näkyvyyttään ja tavoittaa asiakkaita myös verkosta.

  Fonectan palveluilla lisää näkyvyyttä

  Uuden porilaisen verhoilualan yrittäjän haasteena oli asiakkaiden tavoittaminen verkossa. Yritykselle rakennettiin hakukoneystävälliset kotisivut, joiden avulla parannettiin yrityksen näkyvyyttä hakukoneissa.

  Kotisivuja tukemaan otettiin käyttöön Fonecta Kontakti –palvelu, jonka avulla yrityksen yhteystiedot ovat näkyvillä yli 20 verkon kanavassa. Yhteistyö on tuottanut tulosta, ja nykyään yritys löytyy helposti hakukoneista asiakkaiden etsiessä verhoomopalveluita Porin alueelta.

  Tutustu tarkemmin: www.verhoomonupijanappi.fi

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Launeen Uusi Apteekki: Helppokäyttöiset ja hinta-laatusuhteeltaan hyvät kotisivut

  Lahdessa palvelevalle Launeen Uudelle Apteekille tehtiin uudet verkkosivut. Sivustolle saavuttaessa asiakas löytää helposti tiedon apteekin sijainnista ja aukioloajoista - eli juuri ne tiedot, joita verkkosivuilta paljon etsitään. Päävalikosta löytyy vaivattomasti lisätietoa apteekin tarjoamista palveluista ja ajankohtaisista asioita.

  "Kotisivujen helppokäyttöisyys ja hyvä hinta-laatusuhde ovat Fonectan ehdottomia etuja. Kuukausiraporteista on helppo seurata kotisivujen kävijämääriä." 

  Taru Pietiläinen, proviisori

  Tutustu tarkemmin: www.launeenapteekki.fi

  Lue lisää Fonectan verkkosivuratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää