Alasen Rakennus ja remontointi: Hakutulosten kärkipaikka tuo uusia yhteydenottoja ja kauppaa

Haaste

Vaasalaisen Alasen Rakennus ja Remontoinnin tavoite oli kasvattaa näkyvyyttään ja löytyä parhailta sijoituksilta hakutuloksissa, kun kiinnostunut asiakas hakee remontin tekijää Fonectan kanavista.

Ratkaisu

Fonecta Kontakti -palvelun avulla yrityksen tiedot lisättiin kattavasti Fonectan eri kanaviin, mikä kasvatti yrityksen näkyvyyttä Fonecta.fi, Fonecta Finder sekä Fonecta Caller -palveluissa. Lisäksi Kontakti-palvelun avulla yrityksen tiedot lisättiin yli 20 verkon tärkeimpään kanavaan. Kärkipaikka-lisäpalvelun avulla Alasen Rakennus ja Remontointi kasvatti näkyvyyttään Fonectan kanavissa entisestään.

Tulokset

Yrityksen yhteystiedot päivitettiin Fonecta Kontaktin avulla kattavasti oikein verkon suosituimpiin kanaviin, kuten hakukoneisiin, navigaattoreihin, karttoihin ja sosiaaliseen mediaan. Lisäksi Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller -palveluihin lisättiin tietoa yrityksen tarjoamista remonttipalveluista sekä yritys nostettiin hakutulosten kärkeen Vaasassa Kärkipaikan avulla.

Näiden toimenpiteiden jälkeen yritys löytyi verkosta selvästi aiempaa paremmin ja asiakkaat viettivät yrityksen verkkosivuilla enemmän aikaa tutustuen yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin. Yhteydenottoja on tullut aiempaa enemmän ja kauppaa on tehty mukavasti.

Lue lisää Fonectan digimarkkinointipalveluista.

0