Lvi Lämpöpaja: Kasvua ja näkyvyyttä uudelle yritykselle

”En suosittelisi kilpailijoille, koska saisivat liikaa näkyvyyttä.”
Billy Sierman, toimitusjohtaja

Haaste

LVI Lämpöpaja oli uusi, monipuolinen lvi-alan yritys ja sen verkkonäkyvyyttä haluttiin luonnollisesti kasvattaa heti yrityksen alussa. Paremman näkyvyyden avulla toivottiin saavan yrityksille uusia asiakkaita.

Ratkaisu

Fonecta Kontakti -palvelun avulla yritys saattoi kasvattaa näkyvyyttään Internetissä monipuolisesti. Sen avulla yritys voi päivittää yrityksen yhteystiedot kuten puhelinnumeron, osoitteen ja aukioloajat yli 20 verkon kanavaan. Ajantasaiset tiedot voidaan päivittää esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, hakukoneisiin ja karttapalveluihin.

Tulokset

LVI Lämpöpaja halusi kasvattaa näkyvyyttään ja hankkia uusia asiakkaita verkosta. Fonecta Kontakti -palvelun tarjoama kattava näkyvyys on nelinkertaistanut yrityksen yhteydenottomäärät. Lisäksi yhdeksän kuukauden aikana yrityksen palveluita on tarkasteltu 700 kertaa Fonectan kanavissa, kuten Fonecta Callerissa.

Yhteistyön aloituksen jälkeen LVI Lämpöpaja on onnistunut myös kasvattamaan henkilöstöään palkkaamalla kolme uutta työntekijää ja yhden harjoittelijan.

Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan - ota yhteyttä! 

0