Mikkelin Nuohoustoimi: Yhdenmukaiset yhteystiedot moninkertaistivat näkyvyyden Googlen hauissa ja kartoissa

”Hyvin menee ja yhteistyö on ollut aktiivista Fonectan puolelta, olen tyytyväinen.”

Juha Kilkki, Mikkelin Nuohoustoimi

Haaste

Mikkelin Nuohoustoimen verkossa olevissa yhteystiedoissa oli korjattavaa ja täydennettävää, esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa, kartoissa, navigaattoreissa ja hakukoneissa. Lisäksi yritystiedot puuttuivat myös kanavista, joita Google arvostaa ja joista kiinnostuneet asiakkaat niitä etsivät.

Ratkaisu

Fonecta Kontakti + Arvostelut

Tulokset

Yrityksen näkyvyys Googlen hakutuloksissa ja kartoissa kasvoi 137 % ensimmäisten neljän kuukauden aikana. Palvelu- ja toimialahakuihin yritys listautui 789 % useammin Fonecta Kontakti -palvelun aktivoinnin jälkeen. 

Mikkelin Nuohoustoimen yhteystiedot päivitettiin yhdenmukaisiksi ja oikein yli 20 Internetin suosituimpaan kanavaan, joista asiakkaat niitä etsivät. Nyt oikeat tiedot löytyvät niin sosiaalisen median kanavista, hakukoneista kuin kartoista ja navigaattoreistakin. Asiakkaat löytävät aina yrityksen oikeat tiedot ja ne on suojattu, eli kukaan ei pääse yrityksen tietämättä muuttamaan niitä. Jos yritys haluaa muuttaa vaikkapa puhelinnumeroaan, voi sen päivittää Oma Fonecta -palvelusta kerralla kuntoon. 

Lue lisää Fonectan kattavasta digimarkkinoinnin tarjoamasta.

0