Turun Eines Oy

uusille tuotteille tunnettuutta kustannustehokkaalla Facebook-mainonnalla

Turun Eines päätti lähestyä lihapiirakoiden ystäviä Facebookissa. Siellä tavoitetaan kustannustehokkaasti suuria kohderyhmiä, joten se sopii erittäin hyvin uusien tuotteiden mainostamiseen. Luotiin kuvakaruselli, jossa näkyy annoskuvia perinteisistä lihapiirakoista ja uusista tuotteista. Mainos kohdistettiin mm. pikaruuasta kiinnostuneille miehille. 

Mainosteksteissä korostettiin monipuolista valikoimaa sekä uusia gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita. Mainosteksteissä pyrittiin myös "herättelemään ruokahalua", jotta se toimisi optimaalisesti annoskuvien kanssa. Kuvissa oli tuotteen lisäksi lisukkeita ja katettu pöytä. Näin kuvat eivät olleet sidottuja vain yksittäisen tuotteen mainostamiseen, vaan sen lisäksi pystyttiin muistuttelemaan erikoisruokavalioista. Kaikki tuotekuvat ovat keränneet suurin piirtein yhtä paljon klikkejä, eli jokainen tuotekuva on herättänyt kohderyhmän kiinnostuksen.

Mainonta on toiminut erityisen hyvin keski-ikäisten ja sitä vanhempien miesten kohderyhmässä.  Se on kerännyt runsaasti reaktioita ja kommentteja Facebookissa, joihin Turun Eines on vastaillut aktiivisesti. Näin on parannettu myös brändin luotettavuutta. Reaktiot ovat parantaneet osaltaan mainosten toimivuutta: mainoksen nähneet ovat olleet kiinnostuneita siitä, mistä tuotteita saa ostettua ja kyselleet osaltaan tuotteita lähikauppoihinsa myyntiin.

Facebook-mainonta sopii erityisesti uusien tuotteiden markkinointiin, sillä asiakkaat eivät vielä ennen mainosta nähtyään tiedä tarvitsevansa tuotteita. Tunnettuusmainontaan se sopii loistavasti, sillä Facebookissa tavoitetaan kustannustehokkaasti suuria kohderyhmiä. Seuraavaksi Turun eines aikoo mainostaa vihiksiä vegaaneille ja lihapiirakoiden ohella lihansyöjille. 

Kampanjan avulla on saatu tehokkaasti levitettyä tietoa sekä uusista että vanhemmista, aiemmin tuntemattomaksi jääneistä tuotteista. Kampanja on tavoittanut viimeisen 3 kk aikana lähes 100 000 ihmistä ja saanut lähes 300 000 näyttöä.

Tiesitkö että Fonectan kautta onnistuu digitaalinen markkinointi kattavasti Facebook-mainonnan lisäksi? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! 

0