Fonecta caller

Fonecta Caller näyttää kuka soitti – ja paljon muuta

Jo yli miljoonaan älypuhelimeen ladattu Fonecta Caller on yksi Suomen suosituimmista hyötysovelluksista. Sen käyttö on ilmaista kun kyseessä on numerohaku, henkilöhaku, osoitehaku, yrityshaku ja palveluhaku. Fonecta Callerin ansiosta suomalaiset yhteystiedot yrityksistä ja yksityishenkilöistä kulkevat aina mukanasi – se on kuin numeropalvelu tai puhelinluettelo taskussasi. Kun tuntematon numero soittaa, katso Fonecta Callerista kenen numero on kyseessä. Android-puhelimilla jopa näet soittajan tiedot etukäteen, ennen kuin vastaat puheluun.

Fonecta Calleriin on tuotu yhteystietojen hakemiseen ja hallintaan käteviä ominaisuuksia. Tallenna-ominaisuuden avulla haet yhteystiedot ja tallennat ne kätevästi puhelimeesi yhdellä napin painalluksella. Puhelinmuistion päivitysominaisuudella tuot ajantasaiset osoitetiedot kaikkiin puhelimeesi tallennettuihin yhteystietoihin – niin ikään yhdellä napinpainalluksella.

Lataa Fonecta Caller puhelimeesi sovelluskaupasta. Rekisteröitymismaksun (0,25 € kertamaksu) jälkeen sovelluksen käyttö on maksutonta.


Osoitetietojen haku

Jos haluat vain etsiä nopeasti osoitetietoja, onnistuu se myös selaimella Fonectan hakupalvelusta.


AJONEUVOTIETOJEN HAUT


Ajoneuvotietojen haun maksu suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta. Mikäli haku ei tuota tulosta tai epäonnistuu muusta syystä, tilille palautetaan maksuton haku.


Haulla saat tietoosi ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan. Saat tietoosi myös esimerkiksi auton moottorin tilavuuden, käyttöönottopäivämäärän, viimeisimmän päivämäärän jolloin ajoneuvo on katsastettu hyväksytysti, sekä seuraavan katsastusajankohdan.


Sisällön tuottaa Traficom.


Ajoneuvohakuja voit tehdä myös selaimella Fonectan rekisterinumerohaussa.


YRITYKSEN TIEDOT FONECTA CALLERISSA


Jos haluat muokata yrityksesi tietoja Fonecta Callerissa, teet sen helposti Oma Fonecta -palvelussa.


Kirjaudu Oma Fonectaan > 

Fonecta on SUOMEN SUURIN MARKKINOINNIN PALVELUTALO

 

Fonectan avulla kasvatat yrityksesi näkyvyyttä, lisäät myyntiä ja tehostat uusiasiakashankintaa. Löydät kaikki tarvitsemasi digimarkkinointipalvelut helposti saman katon alta, palvelut kuten:

 • 05.05.2021
  Hakukoneoptimointi auttaa yritystä ja asiakkaita kohtaamaan

  Nopean liikkeen vangitseminen kuviin vaatii taitoa. Sen tietää myös valokuvaaja Jari Salopino, joka on erikoistunut tanssin kuvaamiseen. Yli 20 vuotta tanssia harrastanut valokuvaaja on kuvannut lukuisia tanssikilpailuja. Kuvauspalvelu Salopino sai alkunsa vuonna 2015, kun Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Helena Ahti-Hallberg ihastui hänen kuviinsa ja palkkasi hänet tanssikisojen kuvaajaksi.

  Ikuistetuksi ovat tulleet niin tanssin SM- kuin MM-kisatkin. Tanssikuvauksen lisäksi Kuvauspalvelu Salopinon palveluihin kuuluvat hääkuvaus, ilmakuvaus, asuntokuvaus, lapsikuvaus, hautajaiskuvaus sekä yrityskuvaus. Haasteena oli se, että yrityksen verkkosivut eivät nousseet Googlessa listan kärkeen palveluita haettaessa. Tavoitteena oli parantaa sivuston Google-sijoitusta ja saada lisää näkyvyyttä asiakkaiden keskuudessa.

  Yrityksen näkyvyys kuntoon optimoinnilla

  Ratkaisuksi valittiin hakukoneoptimointi, jolla tähdättiin yrityksen löydettävyyden parantamiseen ja sivuston liikennemäärien kasvattamiseen. Optimoinnin avulla edistettiin kotisivujen sijoittumista Googlen luonnollisiin hakutuloksiin palveluihin liittyvillä avainsanoilla.

  Kotisivujen löydettävyys on kehittynyt huimasti optimoinnin myötä. ”Olen enemmän kuin tyytyväinen optimoijien toimintaan. Esimerkiksi hääkuvaus nousi Googlessa ensimmäiselle sivulle, kun aiemmin se löytyi sivulta 20–30. Olen saanut asiakkailta hyvää palautetta siitä, että yritykseni löytyy Googlen ensimmäiseltä sivulta Tampereen seudulla”, Jari kertoo.

  Kärkipaikka hakutuloksissa on tuonut yritykselle myös uusia asiakkaita. Hyvän mielen kuvauspalvelu ja nopea toimitus 1–3 päivän kuluessa ovat yrityksen valtteja, jotka houkuttelevat asiakkaita. ”Vaikka optimointi maksaa, tärkeintä on, että asiakkaat löytävät minut”, toteaa Jari.

  Yhteyshenkilön kanssa juttu luistaa

  Fonectalla jokaisella asiakkaalla on oma yhteyshenkilö, joka auttaa palveluun liittyvissä asioissa ja joka pitää säännöllisesti yhteyttä. Jari on ollut tyytyväinen oman yhteyshenkilöönsä, jonka kanssa yhteistyö on jatkunut jo reilun vuoden ajan.

  ”Olemme samalla aaltopituudella ja keskustelumme lähtee usein lapasesta”, Jari nauraa. Hän on myös pitänyt yhteyshenkilönsä tarjoamia kehitysehdotuksia arvokkaina, sillä yrityksen markkinoinnissa uudet ideat ovat aina tervetulleita.

  Tällä hetkellä sivutoimisena työskentelevä valokuvaaja haaveilee päätoimisesta yrittäjyydestä. Korona-aika on siirtänyt suunnitelmaa eteenpäin, mutta tulevaisuudessa hän haluaisi keskittyä vain valokuvaamiseen.

  Tutustu Kuvauspalvelu Salopinon kotisivuihin!

   

  Lue lisää
 • 05.05.2021
  Markkinointipodcast: Miten Google on muuttunut?

  Miten Google-haut ovat muuttuneet viime vuosina ja mikä siihen on vaikuttanut?

  Lue lisää
 • Korona-ajan sopimukselle kättä päälle. Fonectan ja Oikion toimitusjohtajat Patrik Sallner ja Heikki Yrjölä kättelevät virtuaalisesti Teamsissa.
  30.04.2021
  Fonecta ja OIKIO yhdistävät voimansa – tavoitteena ravistella alan toimintamalleja

  Digimarkkinoinnin uudistaja OIKIO Digital Performance Agency ja digimarkkinointitoimialan markkinajohtaja Fonecta aloittavat kumppanuuden, jonka tavoitteena on ravistella digimarkkinoinnin toimintamalleja. Fonectasta tulee OIKIOn omistaja ja OIKIO vauhdittaa kasvuaan itsenäisenä yrityksenä suuremman kumppanin kanssa.

  Lue lisää

Ota yhteyttä

Aloita chat (arkisin klo 8-16)

* Puhelun hinta mpm/pvm 

Asiakaspalvelumme vastaa puhelimeen arkisin klo 9.00-15.00.