SNOOBI Analytiikka

Kirjaudu Snoobiin

Snoobi AnalytiikkaKERÄÄ tietoa verkkosivukävijöistäsi

Verkkoanalytiikan työkalu

Lisää ymmärrystä snoobi analytiikan avulla

Snoobi Analytiikka on verkkoanalytiikkatyökalu, joka kertoo olennaista tietoa organisaation verkkosivut tavoittavasta kävijäliikenteestä; mistä sivustolle tullaan, mitä sieltä haetaan ja mistä organisaatiosta sivustolla vierailee kävijöitä. Työkalun käyttömahdollisuudet ovat laajentuneet myös sosiaaliseen mediaan ja jopa offline-maailmaan.

Palvelun avulla voidaan havaita, miten eri kohderyhmät hyödyntävät sivustoa ja miten tehokkaasti oikea tieto löydetään. Snoobin keräämää kävijäseurantatietoa analysoimalla voidaan saavuttaa oikeat kohderyhmät ja ohjata heitä sivustolle.

Snoobi Analytiikka yhdistää samaan käyttöliittymään kaikki digitaalisen myynnin ja markkinoinnin oleellisimmat asiat.

miksi Snoobi Analytiikka?

Kehitä sivustoa asiakkaita varten

Snoobi Analytiikan avulla voidaan mitata sivuston toimivuutta ja löytää helpommin mahdollisia ongelmakohtia parantaen sivuston lyödettävyyttä. 


Työkalu mahdollistaa yksittäisen verkkosivukävijän sivustolla kulkeman polun tunnistamisen. Tietoa kertyy esimerkiksi mistä sivustolle tullaan, mitä sieltä haetaan ja löytyvätkö haetut asiat helposti. Kohderyhmiä voidaan palvella tiedon avulla paremmin paitsi verkkosivustolla myös muissa kanavissa.


Hyödynnä kerättyä tietoa

Snoobi Analytiikka mittaa mainoskampanjoidesi tuloksia ja varmistaa, että ne toimivat halutuille kohderyhmille. Työkalun avulla seuraat myös markkinoinnin ja viestinnän tuloksia kaikissa sosiaalisen median kanavissa.


Selkeän käyttöliittymän avulla on helppo tehdä rajauksia kerätystä data ja toimittaa räätälöityjä raportteja esimerkiksi myynnin tarpeisiin. Lisäksi Snoobia voidaan hyödyntää vaikkapa sisällön suunnittelussa ja yhteydenottojen määrän kasvattamisessa.


Suomenkielinen asiakastuki

Tukenasi on suomenkielinen asiakastuki ja mahdollisuus lisäpalveluihin, kuten asiakas-/tarvekohtaiseen koulutukseen tai raporttien tekemiseen. Uusi Snoobi-asiakas saa järjestelmän maksuttoman käyttöönotto-opastuksen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

Asiakasanalyysi antaa yrityksellesi kattavan kuvan siitä, minkälaisia asiakkaasi ovat taustoiltaan.

Lue lisää

LinkedIn­­­-mainonta

Olemme virallinen LinkedIn- kumppani

Rikasteet auttavat yritystäsi ymmärtämään asiakkaiden asenteita, tarpeita ja ostopäätöksiä.

Lue lisää