Palvelut

Mainonta ja myynti

Mainonta ja myynti

Verkkomainonnan avulla kasvatat helposti yrityksesi tai palveluidesi tunnettuutta, kasvavat kiinnostusta, sekä ohjaat asiakkaita tekemään toimenpiteitä sivustollesi. Avullamme voit mainostaa tuotteitasi ja palveluitasi suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa ja hakukoneissa, kuten Facebookissa, LinkedInissä ja Googlessa. Tavoitat kohderyhmäsi monikanavaisesti myös ohjelmallisen ostamisen avulla. Kun olet ohjannut kävijät sivustollesi, Fonecta Chat kotiuttaa kaupat puolestasi.

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää

Hyödynnä video- tai kuvamainontaan eri mainosmuodoissa Facebookissa ja Instagramissa.

Lue lisää

Tavoita yrityksesi otollisin kohderyhmä tehokkaasti. Valitse avaimet käteen -paketti tai toteuta LinkedIn -kampanjasi itse.

Lue lisää

Fonecta Chat -palvelun avulla asiakkaaasi saavat palvelua juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat.

Lue lisää

Kasvata ohjelmallisen ostamisen avulla yrityksen tai palvelun tunnettuutta. Mainosta myös Spotifyssa!

Lue lisää

Tavoita asiakkaat mainonnan avulla

Tarjoamme yrityksille kattavasti mainonnan ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Löydät palveluistamme vakiomallisia mainospaketteja, mutta kauttamme saat myös yrityksellesi rakennetut, yksilölliset mainosratkaisut. Fonectan avulla voit hyödyntää myös dataa osana Google-, Facebook ja LinkedIn-mainontaa.


Google-mainonnan avulla tavoitat kohderyhmäsi silloin, kun he etsivät yrityksesi tuotteita ja palveluita kuumeisesti Googlen hakupalveluista. Suomalaiset tekevät jopa yli 30 miljoonaa Google-hakua päivittäin, joten asiakaspotentiaali on erittäin suuri! Voit kohdentaa Google-mainontaa tietylle maantieteelliselle alueelle tai koko Suomen laajuisesti, kohderyhmäsi sijainnista riippuen. Kyseinen mainonta on myös budjetille erittäin ystävällistä, sillä mainosten näyttökerra eivät maksa mitään, ainoastaan kiinnostuneiden asiakkaiden klikkaukset ottavat osan budjetista.


Facebook-mainonta on oivallinen keino tavoittaa asiakkaasi suosituimmasta sosiaalisen median kanavasta. Se myös toimii erinomaisesti erilaisiin mainonnan tarpeisiin; tietoisuuden ja myynnin kasvattamiseen, brändin tunnettuuden vahvistamiseen tai vaikkapa uusien Facebook-seuraajien tavoittamiseen. 


LinkedIn on B2B-sosiaalinen media. Sen suosio kasvaa Suomessa jatkuvasti, ja suomalaisia käyttäjiä onkin jo 1,2 miljoonaa. LinkedIn-mainonnan avulla voit tavoittaa yrityspäättäjiä kuitenkin myös kansainvälisesti. Tarjoamme monipuolisia palveluja LinkedIn-markkinointiin yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Mainostiimimme on useasti palkittu menestyksekkäästä toiminnastaan suomalaisten yritysten hyväksi. 


Ohjelmallinen ostaminen on tapa ostaa mainontaa, jossa keskiöön nousee mediavalintojen sijaan oikeiden kohderyhmien ja silmäparien tavoittaminen. Et siis osta mainontaa vain yhdestä kanavasta, vaan mainontaa näyteään eri kanavissa ja mainossbudjettia voidaan käyttää siellä, missä mainonta toimii parhaiten. Näin mainontaa voidaan tehostaa dataa hyödyntäen.


Fonecta Chatin avulla yrityksesi on läsnä verkossa juuri silloin, kun asiakas odotttaa saavansa palvelua. Chatin merkitys korostuu silloin, kun asiakkaita ohjataan yrityksesi kotisivuille mainonnan kautta. Ethän jättäisi asiakasta kivijalkaliikkeessäkään palvelematta? 


Olemme yrityksesi monipuolinen mainoskumppani. Asiantuntijamme ovat mainonnan raskaan sarjan ammattilaisia, jotka löytävät kampanjoiden menestystekijät eri toimialoilta. Kauttamme saat käyttöösi myös dataa, jonka avulla tehostat mainontaa ja tavoitat kohderyhmäsi entistä tarkemmin. Näin mainosbudjetti käytetään toimenpiteisiin, joiden avulla saadaan aikaan haluttuja tuloksia.