Verkkosivut

Verkkosivut yritykselle

Verkkosivu on yrityksesi virtuaalinen toimitila ja koti. Yhä useampi asiakas päätyy sinne ennen kuin on koskaan vieraillut yrityksesi fyysisissä toimitiloissa. Nimittäin tiedon etsiminen alkaa yhä useammin verkossa – ja jopa 84 % ihmisistä tekee vähintään kolme Google-hakua päivässä.

 

Verkkosivuille saapuva asiakas kohtaa yrityksesi ensimmäistä kertaa – ja kuten tiedät, ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Asiakkaan täytyy heti tuntea olonsa tervetulleeksi, ja saada yrityksestä todenmukainen, persoonallinen ja luotettava vaikutelma. Sisältö on selkeää ja palvelee kohderyhmää, sivun tekninen käyttäjäkokemus puolestaan on miellyttävä ja helppo.

 

Meiltä saat kotisivuratkaisun, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi:


Kotisivut yritykselle Avaimet käteen on sinun valintasi, jos annat verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen mieluusti muiden käsiin ja nautit itse lopputuloksesta. Paketti kattaa kaiken aina sisällön suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja visuaalisen ilmeen suunnitteluun.

 

Fonecta Verkkokauppa voidaan rakentaan Avaimet käteen -kotisivujen yhteyteen, yrityksesi näköiseksi ja tarpeidesi mukaisesti. Viimeisintä teknologiaa edustava, helppokäyttöinen verkkokauppa avaa yrityksesi ovet myös niille asiakkaille, jotka ennen klikkasivat ostamaan muualta.

 

Fonectan Kotisivukone on mutkaton ja luotettava ystäväsi, jos kuitenkin haluat upottaa kädet virtuaalisaveen ja tehdä sivustosi itse. Kotisivukone on työkalu, jonka avulla rakennat helposti ja nopeasti laadukkaat verkkosivut alusta loppuun, oman luovuutesi ehdoilla.

Ammattilaisemme suunnittelevat laadukkaat ja käyttäjäystävälliset kotisivut yrityksellenne tai yhdistyksellenne. Hinta alkaen 32 €/kk.

Lue lisää

Nykyaikainen, helppokäyttöinen verkkokauppa takaa, että asiakkaasi voivat valita ostaa siellä, missä he haluavat. Hinta alkaen 59 €/kk.

Lue lisää

Suunnitteletko verkkosivut mieluummin itse? Toteuta näyttävät kotisivut helposti kotisivukoneen avulla. Hinta alkaen 17,90 €/kk.

Lue lisää

Mistä koostuvat laadukkaat verkkosivut?

Verkkosivut vastaavat asiakkaan tarpeeseen.

Aloita verkkosivujen suunnittelu kysymällä, miksi asiakas on saapunut sinne? Yleisiä syitä ovat tiedonhaku johonkin mieltä askarruttavaan kysymykseen, tai tarve ja halu ostaa sinulta jokin tuote tai palvelu. On tärkeää vastata johdonmukaisesti asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja kysymyksiin – jos he eivät löydä etsimäänsä, tai eivät voi ostaa suoraan verkkosivuiltasi, ovat he nopeasti matkalla kilpailijan sivustolle.

 

Verkkosivut ovat visuaalisesti hyvännäköiset ja selkeät.

Verkkosivujesi visuaaliset ratkaisut luovat yrityksesi brändi-ilmettä ja tunnelmaa, mutta vaikuttavat myös ratkaisevasti sivuston käyttökokemukseen. Fonttien, värien, kokojen ja muiden elementtien valinta ei ole mikään pikkujuttu. Jos se ei ole sinun juttusi, meillä istuu täällä graafisen alan ammattilaisia, jotka auttavat mielellään luomaan yrityksesi näköisen visuaalisen maailman verkkosivuillesi.

 

Verkkosivut löytyvät, kun palveluasi etsitään.

Upeat sivut eivät palvele ketään, jos asiakas ei löydä sinne. Jotta sinun yrityksesi löytyisi Googlen hakutuloksista, on kotisivujen oltava sekä teknisesti että sisällöllisesti hyvät, ja verkkosivuilla tulee käyttää hakusanoja, joilla asiakkaat etsivät tietoa hakukoneista. Ammattitaitoinen tiimimme tuntee sekä toimialasi että hakukoneoptimoinnin salat ja osaa luoda tekstit, jotka vetoavat niin asiakkaisiin kuin Googleen.

 

Verkkosivuja on helppo selata kaikilla laitteilla.

Asiakas ei viivy rakkaudellakaan rakennetulla sivustolla montaa sekuntia, jos sivujen käyttö on hankalaa, epäloogista tai hidasta. Nettiä selataan nykyään niin paikallaan kuin liikkeellä: pöytäkoneella, läppärillä, kännykällä ja tabletilla. Kotisivujesi tulee toimia saumattomasti kaikilla näillä laitteilla, muuten asiakas tuskastuu, ja tuskin palaa takaisin.

 

Yhteydenoton verkkosivuillasi tulee olla helppoa.

Yrityksen yhteystietojen tulee löytyä helposti ja yhteydenoton tulisi olla mahdollista monella eri tavalla, joista asiakas voi hetkessä valita mieluisimman tavan kommunikoida kanssasi. Yksi suosii puhelinta, toinen sähköpostia, kolmas haluaa laittaa matalan kynnyksen viestin Messengerissä.

 

Olipas siinä vaatimuksia yhdelle verkkosivustolle. Anna meidän hoitaa nämä kaikki kerralla.

Se on meille ilo, kunnia ja intohimo. Olemme ylpeitä siitä, että luotat meidän ammattitaitoomme ja näin annat meidän nostaa sinun ammattitaitosi verkossa kaikkien nähtäville.

Kokemuksemme puolesta puhuvat sadat verkkosivut, joita olemme toteuttaneet erilaisille yrityksille. Tunnemme siis eri toimialojen menestystekijät ja haasteet. Ehdotamme muutamaa linkkiä seuraavia askeleita varten:

Ota yhteyttä - yhteystiedot ovat ihan tässä alla - löydetään tarpeisiinne parhaiten sopiva kotisivupaketti!

 

Me rakennamme sinulle laadukkaat ja monipuoliset verkkosivut, jotka palvelevat asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kotisivusi valmistuvat noin kuukaudessa.