Fonectan kotisivukone

Kotisivut pystyyn itse tekemällä

Fonecta Kotisivukone on helppo tapa tehdä kotisivut yritykselle itse. Palvelun monipuoliset ja laadukkaat perusominaisuudet takaavat, että näyttävien kotisivujen tekeminen sujuu vaivatta. Helpot kotisivut yritykselle tai yhdistykselle valmistuvat jopa kymmenessä minuutissa.

Palvelun ominaisuudet

Helppo julkaisujärjestelmä

Riittää, kun sinulla on käytössäsi tietokone ja internet-yhteys. Kotisivukone opastaa sinua eteenpäin ja monipuolisten perusominaisuuksien ansiosta kotisivujen tekeminen sujuu heti vaivatta.

Valmiit sivupohjat

Käytä valmiita sivupohjia sellaisenaan tai räätälöi sivujen ulkoasua makusi mukaan, esimerkiksi muokkaaamalla sivujen tekstityyppejä, värimaailmaa ja taustakuvia.

Mukautuu eri näytöille

Sivupohjat muuttuvat automaattisesti näytön koon mukaan, jolloin kotisivut näyttävät hyviltä pöytäkoneen lisäksi myös tabletti- ja mobiililaitteilla. Sivut ovat ns. responsiiviset eli skaalautuvat erikokoisille näytöille.

Kasvaa tarpeidesi mukaan

Voit milloin tahansa muokata kotisivujasi. Lisää sivuillesi esimerkiksi alasivuja, uutisia, blogeja ja kuvia. Tarvittaessa voit ottaa käyttöösi vaikka verkkokaupan.

Oma verkko-osoite

Perusominaisuuksiin kuuluu oma verkko-osoite, jonka avulla käyttäjät löytävät kotisivusi helposti. Kävijätilastoja voit seurata sivuston hallinta-tilassa.

Suomenkielinen asiakastuki

Asiakastuki-osiossa voit selata usein kysyttyjä kysymyksiä tai kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme chat-palvelun kautta ja puhelimitse.

Kokeile kaksi viikkoa maksutta

Tutustu rauhassa Kotisivukoneen ominaisuuksiin ja kokeile palvelua kaksi viikkoa maksutta osoitteessa kotisivukone.fi.

Siirry Kotisivukoneeseen

Tarkista kotisivujesi löydettävyys

Selvitä, miten hyvin kotisivusi vastaavat hakukoneiden nykyisiä vaatimuksia. Testi antaa oleellista tietoa verkkosivujesi toiminnasta ja tulosten perusteella voit tarvittaessa kehittää sivustoasi paremmaksi.

Testaa kotisivut maksutta

Kotisivuihin liittyvää tietoa

 • Fonecta - Sisältömarkkinoinnin opas
  07.04.2021
  Tilaa opas sisältömarkkinointiin

  Parhaimmillaan saat sisältömarkkinoinnista merkittävää lisäarvoa yrityksesi toiminnalle. Miten hyödynnät sisältömarkkinointia tehostamaan yrityksesi toimintaa? Millaisia sisältöjä sinun yrittäjänä tulisi eri kanaviin tuottaa, ja mistä tiedät, mitkä kanavat ovat sinun yrityksellesi ne parhaat? Kokosimme oppaaseen keskeiset vinkit sisältömarkkinointiin.

  Jos et näe lomaketta, tarkistathan mainosesto-ohjelmasi asetukset. Se voi estää lomakkeen latautumisen.

  Lue lisää
 • kuvapankkikuvat: ilmaisia kuvia kotisivuille
  22.08.2017
  Ilmaisia kuvapankkeja ja miten valita kuvat yrityksen kotisivuille

  Laadukas kuvamaailma on tärkeä osa kotisivujesi edustavuutta. Ota talteen vinkkimme ilmaisista kuvapankeista sekä siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon kuvapankkikuvia käytettäessä.

  Lue lisää
 • Ota talteen vinkit kotisivujen sisällöntuotantoon!
  08.08.2017
  Mitä kotisivuille kannattaa kirjoittaa? Helpot nyrkkisäännöt aloittelijalle

  Yrityksesi ehkä tärkein markkinointikanava on sen kotisivu. Suurin osa kuluttajista aloittaa ostopolkunsa etsimällä tietoa haluamistaan tuotteista ja palveluista verkosta. Auta asiakasta löytämään juuri sinun yrityksesi tarjoamalla kotisivuillasi tietoa yrityksesi tarjonnasta houkuttelevasti ja informatiivisesti. Tässä kotisivujen tekstisisältö on ratkaisevassa roolissa. Pelkkä hieno ulkoasu ei riitä, vaan tekstin avulla saat asiakkaat kiinnostumaan juuri sinun yrityksesi tuotteista ja palveluista. Kokosimme yhteen helppoja vinkkejä siihen, miten teet laadukasta sisältöä sivuillesi.

  Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä palveluista

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimointi auttaa kotisivujasi sijoittumaan korkeammalle Googlen luonnollisissa hakutuloksissa.

Lue lisää

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

32

€/kk

+ alv

Ammattilaisemme suunnittelevat laadukkaat ja käyttäjäystävälliset kotisivut yrityksellenne tai yhdistyksellenne.

Lue lisää

Facebook­­­-mainonta

Hinta alkaen

275


+ alv

Tavoita uusia kohderyhmiä video- tai kuvamainonnalla some-suosikeissa, Facebookissa ja Instagramissa.

Lue lisää