Avaimet käteen -kotisivut

Kotisivut ovat ensimmäinen paikka missä asiakas kohtaa yrityksesi. On tärkeää, että ne ovat helppokäyttöiset ja näyttävät, asiakas löytää etsimänsä ja sivusto kannustaa yhteydenottoon tai ostoon. Sen lisäksi, kotisivujen tulisi myös löytyä hakukoneista, tee tämä ilmainen testi ja testaa kotisivujesi näkyvyys helposti!

Tee hakukonenäkyvyystesti tästä!

Fonecta kotisivut yritykselle

Kotisivut yrityksille – muuta sivukävijäsi myynniksi

Kuvittele ovikellon iloinen kilahdus asiakkaan astuessa liikkeeseen, millaisen vastaanoton hän saa? Nyt sama tapahtuu verkossa!

 

Kotisivusi ovat usein ensimmäinen paikka, missä asiakas kohtaa yrityksesi. Löytääkö asiakas helposti etsimänsä: yrityksesi yhteystiedot, aukioloajat, tuotteet, palvelut, hinnat – tai muuta hyödyllistä tietoa, jota hän saattaa kaivata? 

 

 Siksi on tärkeää, että hän kohtaa verkkosivut, jotka ovat:

1. Helppokäyttöiset ja palvelevat hyvin käyttäjää

 2.  Sisällöiltään asiakkaan ostopäätöstä tukevat

3. Löytyvät hyvin hakukoneista

4. Visuaalisesti yrityksen näköiset

Osaavissa käsissämme syntyvät yksilölliset, laadukkaat kotisivut, jotka on toteutettu tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Meiltä saat edulliseen hintaan kotisivuillesi kaiken tarvittavan - ja totta puhuen vähän enemmänkin. Siksi nimesimme palvelun osuvasti: Avaimet käteen. 

Lataa ilmainen opas verkkosivujen hankintaan

Oletko hankkimassa uusia verkkosivuja, tai oletko miettinyt, miten nykysivuisi mahtavat toimia käyttäjän näkökulmasta? Kokosimme oppaaseen käytännön vinkit siitä, millainen on toimiva verkkosivu, ja mitä sivua rakennettaessa tulisi ottaa huomioon.

Testaa yrityksesi kotisivut maksutta

 

Kotisivut-palvelun ominaisuudet

Ammattilaisten tekemät

Kun valitset meidät toteuttamaan kotisivusi, voit luottaa siihen että olemme tehneet tätä ennenkin. Satojen toteuttamiemme verkkosivujen kokemuksella tiedämme, mikä toimii juuri sinun yrityksellesi ja toimialallesi. Lähtökohtana kuitenkin aina sinun yksilölliset tarpeesi ja toiveesi.

 

Saat persoonalliset, visuaalisesti näyttävät sekä käyttäjä- ja hakukoneystävälliset verkkosivut, jotka kertovat asiantuntemuksestasi ja herättävät luottamusta asiakkaissasi.

 

Ja kyllä, kotisivut toimivat tietenkin myös mobiilissa.

Laadukkaat ja turvalliset

Onko mitään ärsyttävämpää, kuin tekniset ongelmat verkkosivuilla, joiden ratkominen vie aikaa ja kohottaa verenpainetta? Tai hakukoneiden tekniset vaatimukset ja muut kirjainyhdistelmät, gdpr, https, ssl...SOS?

 

Kotisivumme eivät kohota verenpainettasi ja huolehdimme sivujesi toimivuudesta, ylläpidosta ja turvallisuudesta. Kotisivusi ovat:

 • viimeisimpien teknisten standardien mukaan tehty
 • asianmukaisest SSL-suojattu ja latautuvat nopeasti
 • hakukoneiden vaatimuksia vastaavat ja löytyvät paremmin hakukoneista
 • helposti mitattavat ja näet mitä sivuja selaillaan ja mistä yhteydenottoja tulee

Sisältö on kaiken a ja o

Avaimet käteen -pakettiin kuuluvat luonnollisesti myös kotisivujesi sisällöt. Sisältöihin erikoistuneet ammattilaisemme luovat yrityksestäsi ja palveluistasi kertovat, tyyliisi sopivat tekstit.

 

Pidämme aina loppuasiakkaasi kirkkaana mielessämme: mitä hän haluaa sivuilta löytää, ja mikä palvelee häntä parhaiten.

 

Siksi lisäämme yrityksesi kotisivuille hyvään hakukonenäkyvyyteen välttämättömät metatiedot ja huolehdimme, että kotisivut toimivat aina moitteettomasti.

 

Haluamme myös, että asiakkaat löytävät tuliterille verkkosivuillesi.

Yrityksesi
näköiset sivut

Meiltä saat aina yrityksesi näköiset, laadukkaat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut avaimet käteen -pakettina. Otamme suunnittelussa huomioon kaikki kotisivujen kannalta tärkeät seikat aina teknisestä toteutuksesta visuaaliseen ilmeeseen asti.

Haluan kuulla lisää!

Sisältö kuuluu hintaan

Kotisivupaketteihimme kuuluvat yrityksestäsi ja palveluistasi kertovat, laadukkaat tekstit sisällöntuotannon ammattilaisten kirjoittamana, ilman lisämaksua. Hakukoneystävällisen sisällön ansiosta kotisivusi pärjäävät myös paremmin Googlen hakutuloksissa.

Haluan kuulla lisää!

Yrityksen Kotisivut - paketit ja hinnat

Voit valita sopivimman kotisivupaketin yrityksesi tarpeiden mukaan. Kotisivuprojekti kanssamme sisältää aina, paketin koosta riippumatta: kolmisivuiset kotisivut, ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen sekä hakukoneystävällisen sisällöntuotannon metatietoineen.

 

Huolehdimme, että kotisivut toimivat teknisesti oikealla tavalla ja ne löytyvät hakukoneista oikeilla hakusanoilla. Vastaamme sivujen teknisestä toteutuksesta, ylläpidosta ja turvallisuudesta. Sivujen ylläpito sisältää lisäksi verkkotunnuksen sekä sähköpostilaatikon omalla verkkotunnuksella. Voit tehdä sivuille helposti muutoksia itse, mutta tarvittaessa teemme muutokset puolestasi.

 

Peruspaketti pitää sisällään kaikki tärkeimmät asiat, jotka jokaisella verkkosivulla tulee olla kunnossa. Yleensä yrityksillä on kuitenkin lisäksi yksilöllisiä toiveita ja tarpeita. Siinä kohtaa kaivamme esiin pitkän listan hyödyllisiä lisäpalveluja, joista kukin asiakkaamme voi valita itselleen tarpeelliset toiminnallisuudet. Näitä voivat olla esimerkiksi blogi, tuoteluettelo tai kuvagalleria.

Pakettien sisältö

12 kk

36 kk

Mobiiliystävällinen ulkoasu

Hakukoneoptimoitu sisältö

Sähköposti

Yhteydenottolomake

Verkkotunnus ja SSL-suojaus

Palvelintila

Kotisivujen ylläpitotyökalu

Oma Fonecta -palvelu

Palvelupaketti S

28 €/kk

12 kk sopimus

22 €/kk

36 kk sopimus

Pyydä tarjous!

Fonecta Kotisivut - Lisäpalvelut

Valitse verkkosivuillesi toiminnallisuudet, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun asiakastasi ja hänen tarpeitaan. Fonecta Kotisivuihin lisäät helposti blogi- tai uutiset-osion, kuvagallerian, tarjouspyyntölomakkeen tai esimerkiksi kieliversiot sivustostasi.

 

Asiantuntijamme kertovat mielellään saatavilla olevista lisäpalveluista ja niiden hinnoista. Ja kun otat yhteyttä, autamme valitsemaan sinulle parhaiten sopivan kotisivupaketin ja siihen sopivat lisäpalvelut tavoitteidesi mukaan.

Tarkista kotisivujesi
löydettävyys

Onko yritykselläsi jo kotisivut? Selvitä, miten hyvin yrityksesi sivut vastaavat hakukoneiden nykyisiä vaatimuksia. Testi antaa oleellista tietoa verkkosivujesi toiminnasta ja tulosten perusteella voit tarvittaessa kehittää sivustoasi paremmaksi.

Testaa yrityksesi kotisivut maksutta

"Kävijämäärät
ovat nousseet."

Pekka Viik, Laukaan Kattotyö Oy

Kotisivuihin liittyvää tietoa

 • Fonecta Chat -palvelun yhteydenotoista keskimäärin yli 50% päätyy liidiin tai ostoon
  11.02.2020
  Google ja chat – täydellisen palvelun liitto

  Kun asiakas astuu kivijalkamyymälään, hän odottaa, että liikkeessä on palveluhenkinen henkilökunta valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä. Mitä paremmin asiakkaan ja myyjän kemiat kohtaavat ja mitä miellyttävämpi ostotilanne asiakkaalle on, sitä todennäköisemmin hän myös palaa asiakkaaksi.

  Kun kivijalkamyymälän lait ovat kaikkien tiedossa, onkin jopa yllättävää, ettei samaa ajatusmallia sovelleta yhtä itsestään selvästi verkossa.

  Lue lisää
 • Riittääkö, jos yrityksellä on pelkkä Facebook-sivu?
  21.10.2019
  Voiko kotisivut korvata Facebookilla?

  Meistä on tullut googlauskansaa. Kun suomalainen lähtee etsimään tuotetta tai palvelua, hän yhä useammin etsii sitä verkossa. Yritystenkin on oltava verkossa, jotta ne löydetään. Mutta riittääkö verkkonäkyvyydeksi se, että yrityksellä on vain Facebook-sivu?

  Lue lisää
 • Miksi kaikilla yrityksillä pitäisi olla kotisivut?
  10.08.2018
  Miksi jokaisella yrityksellä tulee olla kotisivut?

  Nykyään jokaisella yrityksellä pitäisi olla hyvät ja toimivat verkkosivut toimialasta huolimatta. Listasimme viisi hyvää syytä, miksi.

  Lue lisää

Lue lisää kotisivuihin liittyviä artikkeleita Fonectan tietopankista.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

On tärkeää, että asiakkaasi saavat vastauksia kysymyksiinsä reaaliajassa. Fonecta Chat on toimiva lisämyynnin kanava toimistoaikojen ulkopuolella.

Lue lisää

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin ansiosta yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla kaikissa verkon tärkeimmissä kanavissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Tuloksekas Google-mainonta vaatii aikaa ja ammattitaitoa. Luomme tehokkaat kampanjat, joilla saavutatte tavoitteenne!

Lue lisää