Avaimet käteen -kotisivut

Kotisivut ovat ensimmäinen paikka missä asiakas kohtaa yrityksesi. On tärkeää, että ne ovat helppokäyttöiset ja näyttävät, asiakas löytää etsimänsä ja sivusto kannustaa yhteydenottoon tai ostoon. Sen lisäksi kotisivujen tulisi myös löytyä hakukoneista.Yrittäjän oppaamme avulla huomioit kaikki ne olennaiset näkökulmat, joita toimivia verkkosivuja varten tarvitaan. 

Lataa maksuton kotisivuopas

Fonecta Kotisivut yritykselle

Kotisivut yrityksille – muuta sivukävijäsi myynniksi

Kuvittele ovikellon iloinen kilahdus asiakkaan astuessa liikkeeseen, millaisen vastaanoton hän saa? Nyt sama tapahtuu verkossa!

 

Kotisivusi ovat usein ensimmäinen paikka, missä asiakas kohtaa yrityksesi. Löytääkö asiakas helposti etsimänsä: yrityksesi yhteystiedot, aukioloajat, tuotteet, palvelut, hinnat – tai muuta hyödyllistä tietoa, jota hän saattaa kaivata? 

 

 Siksi on tärkeää, että hän kohtaa verkkosivut, jotka ovat:

1. Helppokäyttöiset ja palvelevat hyvin käyttäjää

 2.  Sisällöiltään asiakkaan ostopäätöstä tukevat

3. Löytyvät hyvin hakukoneista

4. Visuaalisesti yrityksen näköiset

Osaavissa käsissämme syntyvät yksilölliset, laadukkaat kotisivut, jotka on toteutettu tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Meiltä saat edulliseen hintaan kotisivuillesi kaiken tarvittavan - ja totta puhuen vähän enemmänkin. Siksi nimesimme palvelun osuvasti: Avaimet käteen. 

Testaa, mitä kotisivut yrityksellesi maksaisivat

Tarvitseeko yrityksesi uudet kotisivut? Nettisivupalveluiden tarjonta ja hintaviidakko voi laittaa pään pyörälle. Me Fonectalla teimme homman sinulle helpoksi. Testaa laskurillamme, mitä tarpeidesi mukaan rakennetut kotisivut sinulle maksaisivat.

Testaa laskurilla kotisivujen hinta

Kotisivut - S

Peruskotisivut yritykselle

Aloitusmaksu 790 €

32

€/kk

+ alv

 

Katso esimerkkisivusto >>

Kotisivut - M

Enemmän sisältöä

Aloitusmaksu 1 100 €

38 €/kk

+ alv

 

Katso esimerkkisivusto >>

Kotisivut - L

Tee kauppaa verkossa

Aloitusmaksu 2 200 €

88 €/kk

+ alv

 

Katso esimerkkisivusto >>

 

Kotisivut-palvelun ominaisuudet

Hyödynnä asiantuntemustamme

Meillä on kokemusta jo yli 25 000 kotisivun toteuttamisesta. Autamme sinua myös sivujen julkaisemisen jälkeen: meiltä saat asiakaspalvelun ja kattavan tuen suomen kielellä.

 

Luota kattavaan ylläpitoon

Kattavan ylläpitopalvelumme ansiosta sinun ei tarvitse murehtia esimerkiksi tietoturvapäivityksistä, verkkotunnuksen ylläpidosta tai siitä, mistä hankit sähköpostitilin.

 

 

Säästä vaivaa

Verkkosivut rakennetaan sinulle ulkoasusuunnittelua ja sisällöntuotantoa myöten. Pääset itse vähällä vaivalla. Pakettien sisällöt ja hinnat ovat selkeät ja suoraviivaiset – tiedät mitä odottaa.

 

Käytä aikasi olennaiseen

Sinulta ei kulu aikaa sisällöntuotantoon, ulkoasun suunnitteluun tai nettisivutyökalun valintaan. Varmistamme yhdessä tarpeesi sivustolle, mutta sen jälkeen kotisivujen rakentamiseen kuluu meiltä vain päiviä tai viikkoja – ei kuukausia.

Päivitä sivuja helposti

Kotisivujen julkaisujärjestelmä on helppokäyttöinen, näyttäen muokattavat sisällöt samanlaisina kuin miltä ne näyttävät julkisella nettisivulla. Tarvittaessa apunasi ovat myös suomenkieliset käyttöohjeet, ja asiakaspalvelumme helpottaa työtaakkaasi mielellään, kun tarvitset apukäsiä.

 

Paranna näkyvyyttä kokonaisvaltaisesti

Fonecta on läpi historian keskittynyt yritysten ja heitä etsivien ihmisten yhdistämiseen. Tänä päivänä saat meiltä kaikki verkkonäkyvyyteen liittyvät palvelut saman katon alta. 

Yrityksesi
näköiset sivut

Meiltä saat aina yrityksesi näköiset, laadukkaat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut avaimet käteen -pakettina. Otamme suunnittelussa huomioon kaikki kotisivujen kannalta tärkeät seikat aina teknisestä toteutuksesta visuaaliseen ilmeeseen asti.

Haluan kuulla lisää!

Sisältö kuuluu hintaan

Kotisivupaketteihimme kuuluvat yrityksestäsi ja palveluistasi kertovat, laadukkaat tekstit sisällöntuotannon ammattilaisten kirjoittamana, ilman lisämaksua. Hakukoneystävällisen sisällön ansiosta kotisivusi pärjäävät myös paremmin Googlen hakutuloksissa.

Haluan kuulla lisää!

Yrityksen Kotisivut - palvelupakettien sisältö

Kotisivupalvelumme sisältää aina ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen sekä hakukoneystävällisen sisällöntuotannon metatietoineen.

Pakettien sisältö

S

M

L

Sisällöntuotanto

3 sivua

6 sivua

8 sivua

Ulkoasun suunnittelu

Hakukoneystävällinen toteutus

Oma verkkotunnus

Sähköposti

Palvelintila

Kotisivujen ylläpitotyökalu

Yhteydenottolomake

Laaja evästehallinta

Kuvagalleria

1 kpl

2 kpl

3 kpl

Blogi- tai uutiset-ominaisuus

Pro Verkkokauppa

Oma Fonecta -palvelu

Kuukausittainen tuki

1 h/kk

1 h/kk

2 h/kk

32 €/kk

12 kk sopimus

38 €/kk

12 kk sopimus

88 €/kk

12 kk sopimus

Pyydä tarjous!

Fonecta Kotisivut - Lisäpalvelut

Valitse verkkosivuillesi toiminnallisuudet, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun asiakastasi ja hänen tarpeitaan. Fonecta Kotisivuihin lisäät helposti esimerkiksi enemmän kuvagallerioita, tuoteluettelon tai kieliversiot sivustostasi.

 

Asiantuntijamme kertovat mielellään saatavilla olevista lisäpalveluista ja niiden hinnoista. Ja kun otat yhteyttä, autamme valitsemaan sinulle parhaiten sopivan kotisivupaketin ja siihen sopivat lisäpalvelut tavoitteidesi mukaan.

Tarkista kotisivujesi
löydettävyys

Onko yritykselläsi jo kotisivut? Selvitä, miten hyvin yrityksesi sivut vastaavat hakukoneiden nykyisiä vaatimuksia. Testi antaa oleellista tietoa verkkosivujesi toiminnasta ja tulosten perusteella voit tarvittaessa kehittää sivustoasi paremmaksi.

Testaa yrityksesi kotisivut maksutta

"Kävijämäärät
ovat nousseet."

Pekka Viik, Laukaan Kattotyö Oy

Kotisivuihin liittyvää tietoa

 • 18.01.2022
  Tuotekehitystiimi varmistaa asiakkaan kyydissä pysymisen

  Jos joku asia jossakin Fonectan tarjoamassa tuotteessa tai palvelussa ei toimi halutulla tavalla, tuotekehitystiimi ryhtyy heti korjaaviin toimenpiteisiin. Kolikon kääntöpuolena tiimi katsoo suunnittelussa tulevaisuuteen ja reagoi nopeasti markkinoilla tapahtuviin muutoksiin.

  Lue lisää
 • Lataa kotisivuostajan opas yrittäjälle
  20.12.2021
  Lataa ilmainen kotisivuostajan opas

  Vaikka yrittäjät monesti ovat ja joutuvat olemaan eri alojen moniosaajia, verkkosivuston hankinnassa on hyvä luottaa ammattilaisiin ja heidän tuomaansa ulkopuoliseen näkökulmaan. Jos alustava päätös verkkosivujen hankinnasta kumppanilta on jo tehty, yrittäjän olisi hyvä valmistautua projektiin miettimällä valmiiksi muutamat perusasiat. Näin sekä oikean kumppanin valinta että onnistunut kotisivujen toteutus sujuvat sutjakkaammin.

  Lue lisää
 • Lataa Yrittäjän opas - Toimivien kotisivujen ABC
  07.12.2021
  Lataa yrittäjän opas toimivien kotisivujen rakentamiseen

  Erityisesti uusien asiakkaiden hankita on huomattavasti vaikeampaa, jos yrityksellä ei ole verkkonäkyvyyttä. Vain harvoin puskaradio voi paikata verkkosivujen jättämän aukon markkinoinnissa. Jos yrityksellä ei siis vielä ole kotisivuja on ne syytä hankkia – ja äkkiä!

  Lue lisää

Lue lisää kotisivuihin liittyviä artikkeleita Fonectan tietopankista.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

On tärkeää, että asiakkaasi saavat vastauksia kysymyksiinsä reaaliajassa. Fonecta Chat on toimiva lisämyynnin kanava toimistoaikojen ulkopuolella.

Lue lisää

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin ansiosta yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla kaikissa verkon tärkeimmissä kanavissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

275

€/kk

+ alv

Tuloksekas Google-mainonta vaatii aikaa ja ammattitaitoa. Luomme tehokkaat kampanjat, joilla saavutatte tavoitteenne!

Lue lisää