Avaimet käteen -kotisivut

Pyydä tarjous yrityksellesi!

Fonecta kotisivut yritykselle

Kotisivut yrityksille ja yhdistyksille

Kotisivut ovat usein ensimmäinen kosketuspinta yrityksesi ja asiakkaan välillä. Kotisivuilta etsitään mm. yrityksen yhteystietoja, aukioloaikoja, tuotteita, palveluita ja hintoja. Yksilölliset kotisivut, jotka on toteutettu tarpeidesi ja toiveidesi mukaan, luovat yrityksestäsi asiantuntevan ja luotettavan kuvan.


Verkkosivujen tekeminen ei voi olla enää helpompaa! Saat aidosti edulliseen hintaan kotisivuillesi kaiken tarvittavan - ja vähän enemmänkin. Avaimet käteen -sivujen suunnittelussa käytössäsi on asiantuntijoidemme kattava osaaminen.


Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut, jotka ovat visuaalisesti näyttävät, helppokäyttöiset sekä löytyvät hyvin hakukoneista laadukkaiden sisältöjen ansioista. Tutustu avaimet käteen -palveluumme ja lue asiakkaidemme kokemuksia Fonectan kotisivuista!

kotisivut-palvelun ominaisuudet

ammattilaisten tekemät sivut

Yrityksesi kotisivujen suunnittelussa apunasi on ammattilaistemme kattava osaaminen lukuisilta eri toimialoilta. Tarpeidesi mukaan toteutetut verkkosivut luovat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan, mikä herättää luottamusta asiakkaissasi.


Varmistamme, että verkkosivut ovat visuaalisesti näyttävät, helppokäyttöiset ja hakukoneystävälliset. Lisäksi yrityksesi kotisivut toimivat myös älypuhelimissa ja tableteissa.


laadukkaat ja turvalliset verkkosivut

Huolehdimme verkkosivujen toimivuudesta ja ylläpidosta ja takaamme korkean turvallisuustason. Yrityksesi kotisivut vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan hakukoneiden vaatimuksia, jolloin ne löytyvät kattavasti verkon eri hakukoneista, kuten Googlesta. Laatimamme kotisivut on helposti mitattavat, joten näet mitä sivuja selaillaan ja mistä tulee yhteydenottoja.


Toteutamme yrityksen kotisivut viimeisimpien teknisten standardien mukaan ja takaamme, että sivusi ovat turvalliset. Kotisivuillamme on asianmukainen SSL-suojaus ja ne latautuvat nopeasti.


sisältö on kaiken a ja o

Tuotamme verkkosivuillesi yrityksestäsi ja palveluistasi kertovaa sisältöä, täysin ilman lisämaksua. Fonecta Kotisivut on todellinen avaimet käteen -palvelu, jossa kotisivujen sisältöihin erikoistuneet asiantuntijat luovat kotisivujen ammattimaiset sisältötekstit.


Hienotkaan nettisivut eivät palvele asiakkaita, jos sisältö ei vastaa heidän odotuksiaan eivätkä he löydä sivuilta etsimäänsä tietoa.


Lisäämme yrityksesi kotisivuille hyvään hakukonenäkyvyyteen välttämättömät metatiedot ja huolehdimme, että kotisivut toimivat aina moitteettomasti. Tarvittaessa teemme myös päivitykset puolestasi, mutta halutessasi pääset muokkaamaan sivuja myös itse.

yrityksesi
näköiset sivut

Kauttamme saat aina yrityksesi näköiset, laadukkaat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut avaimet käteen -pakettina. Otamme suunnittelussa huomioon kaikki kotisivujen kannalta tärkeät seikat aina teknisestä toteutuksesta visuaaliseen ilmeeseen asti.

Ota meihin yhteyttä!

SISÄLTÖÄ ILMAN LISÄMAKSUA

Tuotamme kotisivuillesi yrityksestäsi ja palveluista kertovaa sisältöä ilman erillistä lisämaksua. Hakukoneystävällisen sisällön ansiosta kotisivut saavat paremman näkyvyyden hakukoneissa. Fonectan sisällöntuotannon ammattilaiset kirjoittavat laadukkaat teksit kotisivujesi sisältösivuille.

Ota meihin yhteyttä!

yrityksen Kotisivut - paketit ja hinnat

Tarjoamme laajuudeltaan erilaisia kotisivupaketteja yrityksesi tarpeen mukaan. Kotisivuprojekti sisältää kolmesivuiset kotisivut mukaan lukien ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen sekä hakukoneystävällisen sisällöntuotannon metatietoineen. Toteutamme koko kotisivuprojektin avaimet käteen -palveluna.

Huolehdimme, että kotisivut toimivat teknisesti oikealla tavalla ja ne löytyvät hakukoneista oikeilla hakusanoilla. Vastaamme sivujen teknisestä toteutuksesta, ylläpidosta ja turvallisuudesta. Sivujen ylläpito sisältää lisäksi verkkotunnuksen sekä sähköpostilaatikon omalla verkkotunnuksella. Voit tehdä sivuille helposti muutoksia itse, mutta tarvittaessa teemme muutokset puolestasi. 

Kotisivuille on saatavilla lukuisia tarpeellisia lisäpalveluja, kuten blogi, tuoteluettelo, kuvagalleria. 

Pakettien sisältö

12 kk

36 kk

Mobiiliystävällinen ulkoasu

Hakukoneoptimoitu sisältö

Sähköposti

Yhteydenottolomake

Verkkotunnus ja SSL-suojaus

Palvelintila

Kotisivujen ylläpitotyökalu

Oma Fonecta -palvelu

Palvelupaketti S

28 €/kk

12 kk sopimus

22 €/kk

36 kk sopimus

Fonecta Kotisivut - Lisäpalvelut

Voit valita kotisivuillesi useita lisäpalveluja, joiden avulla sivusto palvelee verkkosivukävijöitä tehokkaammin heidän tarpeidensa mukaan. Fonecta Kotisivuihin lisäät helposti blogi- tai uutiset-osion, kuvagallerian, tarjouspyyntölomakkeen tai esimerkiksi kieliversiot sivustostasi. Saat lisätietoa saatavilla olevista lisäpalveluista ja niiden hinnoista ottamalla yhteyttä kotisivuasiantuntijoihimme. Yhdessä asiantuntijoiden kanssa voimme selvittää kotisivujesi tarpeen ja valita lisäpalvelut tavoitteidesi mukaan.

Tarkista kotisivujesi
LÖYDETTÄVYYS

Onko yritykselläsi jo kotisivut? Selvitä, miten hyvin yrityksesi sivut vastaavat hakukoneiden nykyisiä vaatimuksia. Testi antaa oleellista tietoa verkkosivujesi toiminnasta ja tulosten perusteella voit tarvittaessa kehittää sivustoasi paremmaksi.

TESTAA YRITYKSESI KOTISIVUT MAKSUTTA

"kävijämäärät
ovat nousseet."

Pekka Viik, Laukaan Kattotyö Oy

Kotisivuihin liittyvää tietoa

 • Podcastissa kerromme, kannattaako perustaa verkkokauppa
  04.05.2020
  Markkinointipodcast: verkkokauppa

  Markkinoinnin podcastissa verkkokauppa-asiantuntijamme Janne kertoo, miten verkossa myydään koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa, ja millaisia asioita kannattaa ottaa huomioon jos ollaan perustamassa verkkokauppaa.

  Verkkokaupan perustamisen ja ylläpidon ei tarvitse olla vaikeaa, katso vinkit podcastista!

  Me autamme markkinoinnissa

  Lue lisää
 • Fonecta Chat -palvelun yhteydenotoista keskimäärin yli 50% päätyy liidiin tai ostoon
  11.02.2020
  Google ja chat – täydellisen palvelun liitto

  Kun asiakas astuu kivijalkamyymälään, hän odottaa, että liikkeessä on palveluhenkinen henkilökunta valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä. Mitä paremmin asiakkaan ja myyjän kemiat kohtaavat ja mitä miellyttävämpi ostotilanne asiakkaalle on, sitä todennäköisemmin hän myös palaa asiakkaaksi.

  Kun kivijalkamyymälän lait ovat kaikkien tiedossa, onkin jopa yllättävää, ettei samaa ajatusmallia sovelleta yhtä itsestään selvästi verkossa.

  Lue lisää
 • Riittääkö, jos yrityksellä on pelkkä Facebook-sivu?
  21.10.2019
  Voiko kotisivut korvata Facebookilla?

  Meistä on tullut googlauskansaa. Kun suomalainen lähtee etsimään tuotetta tai palvelua, hän yhä useammin etsii sitä verkossa. Yritystenkin on oltava verkossa, jotta ne löydetään. Mutta riittääkö verkkonäkyvyydeksi se, että yrityksellä on vain Facebook-sivu?

  Lue lisää

Lue lisää kotisivuihin liittyviä artikkeleita Fonectan tietopankista.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

Fonecta Chat -palvelun avulla asiakkaaasi saavat palvelua juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat.

Lue lisää

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi ajan tasaisia tietoja lukuisissa verkon kanavissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää