Johto ja omistus

Fonectan johtoryhmä

Patrik Sallner

Patrik Sallner

Toimitusjohtaja, Fonecta Oy
patrik.sallner@fonecta.com

LinkedIn

Patrik Sallnerin tehtävä on yhdessä Fonectan liiketoimintajohdon kanssa auttaa suomalaisia yrityksiä digitaalisessa murroksessa ja tarjota suomalaisille kuluttajille parhaat tiedonhakupalvelut.

Juha Mertanen

Juha Mertanen

Operatiivinen johtaja
juha.mertanen@fonecta.com
LinkedIn

Juha Mertanen vastaa Fonectan Asiakaspalvelusta ja Palvelutuotannosta. Hänellä on laaja kokemus sekä suomalaisten että kansainvälisten yritysten auttamisesta digitaalisessa murroksessa.

Katja Laaksonen

Katja Laaksonen

Chief Marketing Officer
katja.laaksonen@fonecta.com
LinkedIn

Katja toimii Fonectan markkinointi- ja viestintäjohtajana. Katjalla on vahva kansainvälinen kokemus digitaalisten palveluiden markkinoinnista sekä liiketoiminnan digitalisoinnista monelta eri toimialalta. Katjalle datavetoinen asiakaskokemuksen hallinta on lähinnä sydäntä.

Tanja Niittymäki

Tanja Niittymäki

Head of Business Transformation and Project Management Office
tanja.niittymaki@fonecta.com
LinkedIn

Tanja Niittymäki vastaa Fonectan toimintasuunnitelman mukaisten muutoshankkeiden ja projektien johtamisesta. Tanjalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä aina strategian suunnittelusta sen implementointiin operatiivisen tekemisen tasolle saakka.

 

”Muutosten ja projektien johtamisessa parasta on se, että yksikään muutoshanke ei ole samanlainen ja jokaisen muutoksen läpiviennissä on mahdollisuus oppia jotakin uutta ja päästä tekemään yhteistyötä oman alansa asiantuntijoiden kanssa”.

Antti Tukia

Antti Tukia

Myyntijohtaja
antti.tukia@fonecta.com
LinkedIn

Antti Tukia vastaa avainasiakkaiden ja julkisen sektorin myynnistä. Taustaa hänellä on erityisesti B2B-markkinoinnin ja myynnin saralta. Parhaiten Antti viihtyy asiakkaiden parissa yhdessä osaavan tiiminsä kanssa.

Sauli Korpisaari

Sauli Korpisaari

Myyntijohtaja
sauli.korpisaari@fonecta.com
LinkedIn


Sauli Korpisaari vastaa PK- ja julkisen sektorin myynnistä. Hän omaa pitkän kokemuksen myynnin johto- ja kehitystehtävistä.

 

”Vaikka työpäivät ovat hektisiä, niin myynnin sykkeessä eläminen on parasta mitä tiedän.”

Tapio Lautanala

Tapio Lautanala

Head of ICT
tapio.lautanala@fonecta.com
LinkedIn

Tapio Lautanala vastaa Fonectan ICT-toiminnoista. Tapio on pitkän linjan fonectalainen, jolla on vankka kokemus IT-tiimien vetämisestä, kumppanien hallinnasta ja erilaisista IT-prosessien kehittämisestä.

”ICT:n missiona on tarjota fonectalaisille tehokkaat ja ajanmukaiset työvälineet tehdä töitä tietoturvallisesti ajasta tai paikasta riippumatta. Mottomme on: Saa rikkoa, kunhan korjaa!”

Markus Vuorinen

Markus Vuorinen

Head of Products
markus.vuorinen@fonecta.com
LinkedIn

Markus Vuorinen vastaa Fonectan tuotteista ja tarjoomasta. Hänellä on laaja kokemus B2B liiketoiminnasta sekä asiakaslähtöisen tarjooman rakentamisesta.

”Parhaita hetkiä on kun huomaa että olemme onnistumme luomaan asiakaskokemuksen, jossa asiakas yllättyy positiivisesti saamastaan palvelusta.”

Janne Kuisma

Janne Kuisma

Group Chief Financial Officer
janne.kuisma@fonecta.com
LinkedIn

Janne Kuisma vastaa European Directories konsernin ja Suomen liiketoimintojen, Fonectan ja 02:n, talousjohtajan tehtävistä.

Fonectan omistus

Fonecta on osa European Directories -konsernia, johon kuuluvat lisäksi suomalaiset 020202, 02Taksi ja OIKIO sekä saksalainen dogado ja itävaltalainen HEROLD. European Directories -konsernin yhtiöt tarjoavat monipuolisia digitaalisia markkinointipalveluja yrityksille, hosting-palveluita sekä paikallisia hakupalveluita kuluttajille ja yrityksille. Konserni työllistää yhteensä noin 850 henkilöä. Lisätietoa European Directories -konsernista löydät osoitteesta www.europeandirectories.com.

 

Tietoa Tritonista

Parempaa liiketoimintaa rakentamassa

 

Triton on omistanut European Directories -konsernin, johon Fonecta kuuluu, vuodesta 2012. Triton on vuonna 1997 perustettu kansainvälinen sijoitusyhtiö, jonka tavoitteena on rakentaa pitkäjänteisesti parempaa liiketoimintaa läheisten kumppanuuksien avulla.

 

Triton sijoittaa pääasiassa saksankielisiin maihin, Pohjoismaihin, Benelux-maihin, Ranskaan, Italiaan, Espanjaan ja Isoon-Britanniaan. Triton keskittyy yrityksiin, joilla on potentiaalia luoda kestävää, pitkän aikavälin arvoa muuttuvien suhdanteiden kautta, ja he tekevät tiivistä yhteistyötä omistamiensa yhtiöiden johdon kanssa saavuttaakseen tämän. Triton on tällä hetkellä sijoittanut 47 yritykseen Euroopassa, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 17,2 miljardia euroa ja yrityksissä työskentelee noin 102 900 työntekijää.

 

Lisätietoa Tritonista löydät osoitteesta www.triton-partners.com.