Johto ja omistus

Fonectan johtoryhmä

Pekka Harju

pekka harju

Toimitusjohtaja, Fonecta Oy, Fonecta Services Oy ja 020202 Palvelut Oy
pekka.harju@fonecta.com

Pekka Harjun tehtävä on yhdessä Fonectan liiketoimintajohdon kanssa auttaa
suomalaisia yrityksiä digitaalisessa murroksessa ja tarjota suomalaisille kuluttajille parhaat tiedonhakupalvelut.Elina Teräsvirta

Kehitysjohtaja
elina.terasvirta@fonecta.com
LinkedIn

Elina Teräsvirta vastaa Fonectan Tuotteet ja IT -yksiköstä, vastuualueinaan erityisesti tuoteportfolion strateginen johtaminen. 

Fonectan operatiivinen johtaja Helena Somero

helena somero

Operatiivinen johtaja
helena.somero@fonecta.com
LinkedIn

Helena Somero vastaa Fonectan Asiakaspalvelusta ja Palvelutuotannosta. Luonteeltaan Helena on tavoitteellinen optimisti, joka uskoo ennen kaikkea yhdessä tekemisen voimaan.

Sauli Korpisaari

Myyntijohtaja
sauli.korpisaari@fonecta.com
LinkedIn


Sauli Korpisaari vastaa PK- ja julkisen sektorin myynnistä. Hän omaa pitkän kokemuksen myynnin johto- ja kehitystehtävistä. ”Vaikka työpäivät ovat hektisiä, niin myynnin sykkeessä eläminen on parasta mitä tiedän”Fonectan henkilöstöjohtaja Katja Patojoki

Katja patojoki

Henkilöstöjohtaja
katja.patojoki@fonecta.com
LinkedIn

Katja Patojoki toimii Fonectan henkilöstöjohtajana. Katja uskoo vahvasti ihmisten kykyyn oppia uutta ja innostuu erityisesti saadessaan olla mukana näissä tilanteissa.

ANTTI TUKIA

Myyntijohtaja
antti.tukia@fonecta.com
LinkedIn

Antti Tukia vastaa avainasiakkaiden ja julkisen sektorin myynnistä. Taustaa hänellä on erityisesti B2B-markkinoinnin ja myynnin saralta. Parhaiten Antti viihtyy asiakkaiden parissa yhdessä osaavan tiiminsä kanssa.

Fonectan omistus

Fonecta on osa European Directories -konsernia, johon kuuluvat lisäksi itävaltalainen HEROLD Business Data GmbH ja hollantilainen DTG. European Directories -konsernin yhtiöt tarjoavat monipuolisia markkinointipalveluja yrityksille ja paikallisia hakupalveluita kuluttajille. Konserni työllistää yhteensä 1 300 henkilöä ja sen pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa Hollannissa. European Directories -konsernin omistaa pääomasijoitusyhtiö Triton Partners. Triton pyrkii sijoitustoiminnallaan edesauttamaan yritysten pitkän aikavälin kasvua ja kehitystä.
Lisätietoa Fonectan emokonsernista ja sen omistajasta löydät osoitteista www.europeandirectories.com ja www.triton-partners.com.


Tietoa Tritonista

Parempaa bisnestä rakentamassa


Triton on omistanut Fonecta Oy:n vuodesta 2012. Triton on vuonna 1997 perustettu kansainvälinen sijoitusyhtiö, jonka tavoitteena on rakentaa
pitkäjänteisesti parempaa liiketoimintaa läheisten kumppanuuksien avulla.

Triton sijoittaa Euroopassa sijaitseviin keskikokoisiin teollisuus-, yrityspalvelu-, kuluttajapalvelu- ja terveysalan yrityksiin. Tritonin rahastojen noin 100 eri sijoittajaa ovat mm. eläkerahastoja, terveysalan rahastoja ja vakuutusyhtiöitä. Investointipäätöksiä tehdessään Triton huomioi mm. ympäristöllisiä, sosiaalisia ja hallinnollisia kriteerejä, jotka luovat pitkäkestoista arvoa.

Perustamisensa jälkeen Triton on saanut päätökseen yli 60 investointia ja tukenut yli 260 yrityskauppaa.