Johto ja omistus

Fonectan johtoryhmä

Patrik Sallner

Toimitusjohtaja, Fonecta Oy
patrik.sallner@fonecta.com

LinkedIn

Patrik Sallnerin tehtävä on yhdessä Fonectan liiketoimintajohdon kanssa auttaa suomalaisia yrityksiä digitaalisessa murroksessa ja tarjota suomalaisille kuluttajille parhaat tiedonhakupalvelut.

Juha Mertanen

Operatiivinen johtaja
juha.mertanen@fonecta.com
LinkedIn

Juha Mertanen vastaa Fonectan Asiakaspalvelusta ja Palvelutuotannosta. Hänellä on laaja kokemus sekä suomalaisten että kansainvälisten yritysten auttamisesta digitaalisessa murroksessa.

Fonectan myyntijohtaja Antti Tukia

Antti Tukia

Myyntijohtaja
antti.tukia@fonecta.com
LinkedIn

Antti Tukia vastaa avainasiakkaiden ja julkisen sektorin myynnistä. Taustaa hänellä on erityisesti B2B-markkinoinnin ja myynnin saralta. Parhaiten Antti viihtyy asiakkaiden parissa yhdessä osaavan tiiminsä kanssa.

Sauli Korpisaari

Myyntijohtaja
sauli.korpisaari@fonecta.com
LinkedIn


Sauli Korpisaari vastaa PK- ja julkisen sektorin myynnistä. Hän omaa pitkän kokemuksen myynnin johto- ja kehitystehtävistä.

 

”Vaikka työpäivät ovat hektisiä, niin myynnin sykkeessä eläminen on parasta mitä tiedän.”

Tanja Niittymäki

Head of Project Management Office
tanja.niittymaki@fonecta.com
LinkedIn

Tanja Niittymäki vastaa Fonectan projektitoiminnoista. Tanjalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehitystehtävistä ja projektien johtamisesta.

”Projekteissa parasta on se, että yksikään projekti ei ole samanlainen ja jokaisessa projektissa on mahdollisuus oppia jotakin uutta ja päästä tekemään yhteistyötä oman alansa asiantuntijoiden kanssa".

Hanna Korhonen

HR Director
hanna.korhonen@fonecta.com
LinkedIn

Hanna Korhonen toimii Fonectan henkilöstöjohtajana. Hannalla on pitkä kokemus digitaalisen markkinoinnin ja softakehityksen alalta henkilöstön- ja organisaation kehitystehtävistä.

"Tunnen onnistuneeni työssäni kun ihmiset innostuvat työstään, kokevat vaikutusmahdollisuuksia ja oivaltavat vahvuutensa"

Tapio Lautanala

Head of IT
tapio.lautanala@fonecta.com
LinkedIn

Tapio Lautanala vastaa Fonectan IT-toiminnoista. Tapio on pitkän linjan fonectalainen, jolla on vankka kokemus erilaisista IT-toiminnoista.

Markus Vuorinen

Markus Vuorinen

Head of Products
markus.vuorinen@fonecta.com
LinkedIn

Markus Vuorinen vastaa Fonectan tuotteista ja tarjoomasta. Hänellä on laaja kokemus B2B liiketoiminnasta sekä asiakaslähtöisen tarjooman rakentamisesta.

Janne Kuisma

Janne Kuisma

Group Chief Financial Officer
janne.kuisma@fonecta.com
LinkedIn

Janne Kuisma vastaa European Directories konsernin ja Suomen liiketoimintojen, Fonectan ja 02:n, talousjohtajan tehtävistä.

Katja Laaksonen

Katja Laaksonen

Chief Marketing Officer
katja.laaksonen@fonecta.com
LinkedIn

Katja Laaksonen toimii Fonectan markkinointijohtajana. Katjalla on vahva kansainvälinen kokemus monipuolisista markkinoinnin tehtävistä.

Fonectan omistus

Fonecta on osa European Directories -konsernia, johon kuuluvat lisäksi suomalainen 020202, itävaltalainen HEROLD, saksalainen dogado ja hollantilainen Youvia. European Directories -konsernin yhtiöt tarjoavat monipuolisia digitaalisia markkinointipalveluja yrityksille, hosting palveluita sekä paikallisia hakupalveluita kuluttajille ja yrityksille. Konserni työllistää yhteensä noin 900 henkilöä ja sen pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa Hollannissa. European Directories -konsernin omistaa pääomasijoitusyhtiö Triton Partners. Triton pyrkii sijoitustoiminnallaan edesauttamaan yritysten pitkän aikavälin kasvua ja kehitystä. Lisätietoa Fonectan emokonsernista ja sen omistajasta löydät osoitteista www.europeandirectories.com ja www.triton-partners.com.


Tietoa Tritonista

Parempaa bisnestä rakentamassa


Triton on omistanut Fonecta Oy:n vuodesta 2012. Triton on vuonna 1997 perustettu kansainvälinen sijoitusyhtiö, jonka tavoitteena on rakentaa
pitkäjänteisesti parempaa liiketoimintaa läheisten kumppanuuksien avulla.

Triton sijoittaa Euroopassa sijaitseviin keskikokoisiin teollisuus-, yrityspalvelu-, kuluttajapalvelu- ja terveysalan yrityksiin. Tritonin rahastojen noin 100 eri sijoittajaa ovat mm. eläkerahastoja, terveysalan rahastoja ja vakuutusyhtiöitä. Investointipäätöksiä tehdessään Triton huomioi mm. ympäristöllisiä, sosiaalisia ja hallinnollisia kriteerejä, jotka luovat pitkäkestoista arvoa.

Perustamisensa jälkeen Triton on saanut päätökseen yli 60 investointia ja tukenut yli 260 yrityskauppaa.