Jopi Motors: Yhteystiedot yhdellä kertaa kattavasti verkon eri kanaviin

Suolahdessa sijaitseva Jopi Motors on täyden palvelun autokorjaamo, joka hoitaa huollot ja korjaustyöt kaiken merkkisille ja kaiken ikäisille autoille.

Haaste

Jopi Motorsin huolena oli, löytävätkö asiakkaat sen myös silloin, kun he hakevat palveluita verkossa. Yrityksen tietoja ei kuitenkaan löytynyt tarpeeksi hyvin, kun asiakkaat hakivat paikallisia autokorjaamopalveluita. Kiireisellä yrittäjällä ei ollut aikaa tietojen ylläpitoon verkon eri kanavissa ja se koettiin työlääksi.

Ratkaisu

Fonecta Kontaktin avulla yritys voi päivittää yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, osoitteet ja aukioloajat kattavasti verkon eri kanaviin yhdestä paikasta. 

Tulokset

Fonecta Kontaktin avulla yrityksen yhteystiedot saatiin yhdellä kertaa oikein yli 20 verkon eri kanavaan, mikä paransi yrityksen näkyvyyttä huomattavasti esimerkiksi hakukoneissa ja kartoissa. 

Palvelun avulla yrityksen tiedot päivitettiin verkon eri kanaviin yhdenmukaiseksi, jolloin Jopi Motors nousi Googlen hakutuloksissa paljon korkeammalle. Hakukone huomioi eri kanavissa olevat yhteneväiset tiedot, jolloin näkyvyys hakutuloksissa kohenee.

Fonecta Kontaktin avulla Jopi Motorsin tiedot päivitettiin myös Fonectan kanaviin, kuten Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller -palveluihin.

Tilaa Fonectalta digimarkkinointi yrityksesi tarpeen mukaan - ota yhteyttä! 

0