Parkanon Kukka- ja hautaustoimisto: Kolmen toimipisteen yhteystiedot aina ajantasalla yli 20 suositussa kanavassa netissä

”Hyvää palautetta on asiakkailta tullut siitä, että tiedot löytyvät netistä.”
Tiina Yli-Lankoski, Parkanon Kukka ja Hautaustoimisto

Haaste

Aiemmin Parkanon Kukan ja Hautaustoimiston kiireisen yrittäjän Tiinan oli vaikeaa hallinnoida kolmen toimipaikan yhteystietoja sekä sesonkien mukaan muuttuvia aukioloaikoja Internetin eri kanavissa. Lisäksi yrityksen tiedoissa oli korjattavaa ja ne jopa puuttuivat useasta kanavasta, josta asiakkaat niitä etsivät.

Ratkaisu

Fonecta Kontakti -palvelu, jonka avulla yrityksen tiedot voi päivittää jopa yli 20 verkon kanavaan, kuten sosiaaliseen mediaan, hakukoneisiin, karttoihin ja navigaattoreihin. Lisäksi Fonecta Kontaktin avulla yritys päivittää tiedot Fonectan hakupalveluihin.

Tulokset

Sesonkien mukaan muuttuvat aukioloajat ja yrityksen yhteystiedot ajantasalla yli 20 suosituimmassa palvelussa netissä.

Parkanon Kukan ja Hautaustoimiston yrittäjä Tiina tietää heti, mitä tietoja asiakkaat löytävät verkon eri kanavista. Fonecta Kontakti -palvelun avulla yrityksen tiedot lisättiin kaikkiin tärkeisiin kanaviin ja väärät sekä vanhentuneet tiedot korjattiin.

Jos muutoksia tulee esimerkiksi sesonkien myötä, yrittäjä voi helposti tehdä tarvittavat muutokset maksuttomassa Oma Fonectaa -palvelussa. Tiedot päivittyvät asiakkaiden löydettäville yli 20 suosituimpaan Internetin kanavaan. Yritys näyttää asiakkaiden silmiin luotettavalta kun tiedot ovat oikein. Tietojen yhdenmukaisuus miellyttää asiakkaiden lisäksi Googlea, jonka hakutuloksissa löydettävyys paranee.

Fonecta tarjoaa digimarkkinointia kattavasti eri tarpeisiin - ota yhteyttä! 

0